New Hospital Logo

Opšta bolnica NEW Hospital

Opšta bolnica NEW Hospital u Novom Sadu već 2 godine predstavlja značajnu prekretnicu u zdravstvu u regionu. Ova bolnica je svedočanstvo kontinuirane posvećenosti pružanju vrhunske medicinske nege Novosađanima i celom regionu.

Bolnica poseduje 3 operacione sale, jedinicu intezivne terapije, stacionar sa 10 bolničkih soba koje poseduju opremu za kontinuirani monitoring, i polikliniku sa dijagnostičkim centrom i laboratorijom. Na jednom mestu možete uraditi sve za proveru svog zdravlja, od preventivnog ili sistematskog pregleda, dalje dijagnostike pa sve do operativnog lečenja, kako za odrasle, tako i za naše najmlađe.

operacione sale bolnica new hospital

Preko 2800 operacija za dve godine

Za dve godine postojanja bolnice obavljeno je preko 2800 hirurških intervencija iz oblasti opšte hirurgije, ginekologije, urologije, neurohirurgije, ortopedije, otorinolaringologije, estetske hirurgije… Cilj bolnice je personalizovan pristup svakom pacijentu i predlog lečenja koji iziskuje brz oporavak uz najmanje invazivnu hiruršku intervenciju. Kod nas se najčešće izvode laparoskopske intervencije koje omogućavaju baš to- brz oporavak uz minimalan rizik po pacijenta. Kod uroloških intervencija koristimo najsavremeniji metod razbijanja kamena Trology aparatom.

Opšta bolnica NEW Hospital najopremljenija bolnica u regionu

Opšta bolnica NEW Hospital je moderna, najsavremenija bolnica u regionu opremljena najnovijom medicinskom tehnologijom. Ovo osigurava da pacijenti dobijaju najviši standard nege i lečenja.
U bolnici rade lekari svih specijalnosti uključujući kardiologiju, opštu praksu, pedijatriju, hirurgiju, radiologiju i još mnogo toga. Ovo omogućava pružanje širokog spektra medicinskih usluga pod jednim krovom. Kod nas radi posvećen tim koje broji više od 200 visoko obučenih lekara, medicinskih sestara i pomoćnog osoblja koji su posvećeni pružanju odličnih zdravstvenih usluga.
Zadovoljstvo pacijenata je prvom mestu misije bolnice. Osoblje je posvećeno tome da svaki pacijent dobije personalizovanu i saosećajnu negu. Za svakog pacijenta obezbedićemo tretman koji je najoptimalniji za njega sa najmanje invazivnim lečenjem.

operaciona sala opše bolnice new hospital

Bolnica radi svakog dana

Bolnica radi 24/7 za sve naše pacijente koji se nalaze na stacionarnom lečenju kod nas, a u dežurstvu je uvek lekar specijalista. Radno vreme poliklinike je svakog dana od 8h do 20h što Vam omogućava da i vikendom dobijete mogućnost da se pregledate, primite infuziju ili slično. Bolnica poseduje i sanitetsko vozilo kojim vršimo prevoz pacijenta u zemlji i inostrantstvu uz medicinski nadzor.

Širok spektar tretmana po najvišim standardima

Nudimo širok spektar naprednih medicinskih tretmana, uključujući dijagnostičko snimanje, minimalno invazivne operacije – laparoskopske i endokopske intervencije uz brz i lak oporavak.

stacionar opšta bolnica new hospital

Opšta bolnica NEW Hospital posvećena je održavanju najviših standarda medicinske izvrsnosti i nastavlja da ulaže u najnovija medicinska dostignuća kako bi pružila najbolju moguću negu svojim pacijentima. Jedini u regionu posedujemo mogućnost snimanja gastrodigestivnog trakta uključujući i tanko crevo endoskopskom kapsulom koja je potpuno neinvazivna za pacijenta a daje jasnu sliku o zdravstevnom stanju njegovog sistema za varenje.

Ugovori potpisani sa svim osiguravajućim kućama

Opšta bolnica NEW Hospital ima potpisane ugovore sa svim privatnim osiguravajućim kućama te je veliki broj naših pacijenata upravo korisnik nekog od privatnih zdravstevnih osiguranja.
Veliki broj kompanija odlučio se da prevenciju zdravlja svojih zaposlenih poveri našoj bolnici te se svakog dana organizuju i preventivni sistematski pregledi. Za svaku kompaniju organizujemo onaj spektar pregleda koji je potreban i važan njohovim zaposlenima i time zajedno brinemo o njihovom zdravlju.

Opšta bolnica NEW Hospital – posvećeni zdravlju naših pacijenata

Otvaranje Opšte bolnice NEW Hospital predstavlja značajnu prekretnicu u zdravstvu Novog Sada i okoline, jer nudi sveobuhvatne medicinske usluge u najsavremenijoj ustanovi. Ona predstavlja simbol posvećenosti zdravlju naši pacijenta, osiguravajući im blagovremen pristup vrhunskim zdravstvenim uslugama u blizini kuće, na jednom mestu.

poliklinika opšta bolnica new hospital
Naši pacijenti zadovoljni su pristupom, posvećenošću i stručnošću naših lekara i svog medicinskog i nemedicinskog osoblja i oduševljeni izgledom i opremljenošću bolnice. Ono što dobijamo kao najčešći komentar je da im je teško da poveruju da ovakva bolnica postoji u našoj zemlji.

Zakažite pregled u Opštoj bolnici NEW Hospital na telefon 021/3000 505 ili dođite direktno . Naša adresa je Alberta Ajnštajna 1, Novi Sad. Pregled možete zakazati i direktno preko sajta.

 

Popularni tekstovi


Opšta bolnica NEW Hospital uzima učešće u projektu EINSTEIN u sklopu programa HORIZON-WIDERA-2023-ACCESS-03

Pročitaj više >

OB NEW Hospital: specijalna ponuda – 10% popusta na radiološke preglede

Pročitaj više >

popust sa penzionerskim karticama

Penzionerske kartice donose značajne popuste za zdravstvene usluge u Opštoj Bolnici NEW Hospital

Pročitaj više >

Podeli: fb li tw email

Slične vesti

urgentna traumatologija ortopedija

Urgentna traumatologija – Besplatne konsultacije ortopeda-traumatologa putem maila

Užurbani ritam života zahteva brze, efikasne odgovore kada je reč o Vašem zdravlju. Zato vam predstavljamo novu uslugu Opšte bolnice NEW Hospital – Urgentna traumatologija.

Pročitaj više >
psa test new hospital

Besplatan PSA u Opštoj bolnici NEW Hospital u novembru – Mesec borbe protiv karcinoma prostate

Karcinom prostate je jedan od najčešćih oblika raka među muškom populacijom širom sveta. Svestranost ovog oblika raka čini ga ozbiljnim zdravstvenim izazovom. Srećom, prevencija i…

Pročitaj više >
vakcinacija protiv gripa u opštoj bolnici new hospital

Zašto je važno vakcinisati se protiv gripa: Zaštita za Vas i Vašu zajednicu

Grip ili sezonski grip, je infektivna bolest koja svake godine pogađa milione ljudi širom sveta. Iako se grip često smatra manjom bolešću, njegove posledice mogu…

Pročitaj više >