New Hospital Logo
o nama new hospital
deco

O nama

NEW Hospital je najsavremenije opremljena opšta bolnica u regionu, koja obavlja specijalističko-konsultativnu i stacionarnu zdravstvenu delatnost na sekundarnom nivou zdravstvene zaštite.

Ko smo mi?

NEW Hospital je najsavremenije opremljena opšta bolnica u regionu.

Obavljamo specijalističko-konsultativnu i stacionarnu zdravstvenu delatnost na sekundarnom nivou zdravstvene zaštite.
Pacijentima pružamo kompletnu medicinsku uslugu, od dijagnoze do hirurških intervencija i izlečenja, poštujući zahteve savremene medicinske struke, po svim etičkim kodeksima, u reprezentativnom ambijentu koji je opremljen po najvišim svetskim standardima.
New Hospital
deco

Virtuelna tura

NEW Hospital

Saznajte više >
Opšta Bolnica Novi Sad

Naš tim

Vrhunski stručni lekarski tim, apsolutno posvećen pacijentu i njegovom izlečenju, kao i

najsavremenija medicinska oprema u regionu kojom raspolaže bolnica NEW Hospital, naš su najveći adut.
Vaše zdravlje je naša profesija, kojoj pristupamo sa znanjem i iskustvom, uz pomoć najsavremenije dijagnostičke i medicinske opreme.
Zdravlje je sve. Možemo sve.

  • 74 doktora medicine, specijalista iz svih oblasti
  • 6 lekara opšte prakse
  • 20 medicinskih sestara i tehničara
3

Najsavremenije operacione
sale u regionu

30

Bolesničkih postelja

130

Lekara i medicinskog osoblja

2400 ㎡

Površine

NEW Hospital

Misija i Vizija

MISIJA
NEW Hospital je vodeća i najsavremenije opremljena opšta bolnica u regionu, koja obavlja specijalističko-konsultativnu i stacionarnu zdravstvenu delatnost na sekundarnom nivou zdravstvene zaštite. Pacijentima pružamo kompletnu medicinsku uslugu, od dijagnoze do hirurških intervencija i izlečenja, poštujući sve zahteve savremene medicinske struke, po svim etičkim kodeksima, u reprezentativnom ambijentu koji je opremljen po najvišim svetskim standardima.
Opšta bolnica NEW Hospital je edukativni i trenažni centar savremene medicine, u kojem struka stiče praktična znanja i veštine, spoznajući nove medotološke pristupe u lečenju.

VIZIJA
Biti regionalni lider u oblasti zdravstvenih usluga koje su u domenu opšte bolnice, pre svega u oblasti dijagnostike i hirurških intervencija koje obavlja visoko stručan kadar, uz upotrebu najsavremenije medicinske opreme.
Razvijati i unapređivati delatnost medicinskog trening centar, uz konstansto usavršavanje tehnika, opreme i edukacije stručnog medicinskog osoblja.
TIM
U našem timu lekara imamo preko 70 doktora specijalista iz svih grana medicine, kao i lekare opšte prakse, koji su svoju stručnost dokazali kroz bogato radno iskustvo i različite vidove usavršavanja.

GDE SE NALAZIMO?
Nalazimo se u Novom Sadu, na adresi Alberta Ajnštajna 1, u neposrednoj blizini auto-puta E-75, što olakšava pristup pacijentima iz Beograda i drugih delova zemlje i regiona.
U našem timu imamo stotinu vrhunskih medicinskih stručnjaka iz svih oblasti medicine, kao i medicinskog osoblja, koji će u svakom trenutku učiniti sve za Vaše zdravlje – od dijagnoze do izlečenja.
Opšta bolnica NEW Hospital takođe funkcioniše i kao edukativni i trenažni centar savremene medicine, u kojem struka stiče praktična znanja i veštine, spoznajući nove medotološke pristupe u lečenju.

Zdravlje je sve.  A mi - možemo sve.