New Hospital Logo

Izgledajte Mlađe, Osećajte se Bolje: Personalizovani Anti-Aging Programi u OB NEW Hospital!

U OB NEW Hospital, vaša lepota i dobrobit su naša strast i posvećenost. Sa najnaprednijom tehnologijom, vrhunskim specijalistima i konkurentnim cenama, pružamo vrhunske anti-aging tretmane u najmodernije opremljenoj bolnici u regionu.

Inovativni Anti-Aging Tretmani

Botox (Vistabel) :  Ova revolucionarna tehnika koristi Botox za smanjenje bora na čelu, oko očiju i između obrva, pružajući prirodan i mladalački izgled.

Belotero Filer: Posebno formulisan za meko i prirodno popunjavanje bora i linija, Belotero je inovativno rešenje koje pruža instant rezultate.

Revanesse Filer: Savršen za oblikovanje i uvećanje usana, Revanesse pruža trajne i prirodne rezultate.

Cellular Matrix: Ovaj napredni tretman kombinuje vašu plazmu sa hijaluronskom kiselinom za regeneraciju kože i podmlađivanje.

PRP: Koristeći vašu plazmu, ovaj tretman stimulira kolagen i poboljšava teksturu i tonus kože.

botox new hospital

Upoznajte naše specijaliste

  • Dr Miloš Kovačević: Specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije sa bogatim iskustvom.
  • Dr Ana Paroški: Mlada i talentovana doktorka, specijalizant plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, vrši male hirurške intervencije, kao i aplikovanje Botox-a i filera.
  • Dr Biljana Ivošević Stegić: Renomirani stručnjak u oblasti plastične i rekonstruktivne hirurgije sa internacionalnim iskustvom.

Zašto Odabrati OB NEW Hospital?

Izbor OB NEW Hospital znači opredeliti se za neprevaziđen kvalitet i stručnost. Evo nekoliko od mnogih pogodnosti u kojima ćete uživati:

  • Najmodernija Tehnologija: Radimo u najmodernije opremljenoj bolnici u regionu, koristeći najsavremeniju tehnologiju.
  • Vrhunska Ekspertiza: Naši specijalisti su priznati stručnjaci sa međunarodnim iskustvom i članovi prestižnih udruženja.
  • Konkurentne Cene: Pružamo neuporedivu kvalitetu i iskustvo po cenama koje su konkurentne, bez obzira na naše vrhunske uslove.
  • Besplatne Konsultacije: Razgovarajte sa našim stručnjacima i saznajte više o tretmanima koji su najbolji za vas, potpuno besplatno.

U OB NEW Hospital, pružamo personalizovanu negu u ambijentu koji odražava najviše standarde kvaliteta i bezbednosti. Zakažite svoj besplatan pregled danas i započnite svoj put ka mlađem i zdravijem izgledu sa timom koji je posvećen vama.

Popularni tekstovi


dijareja prolivi kod dece

Dijareja kod dece

Pročitaj više >

Uspešna prva polovina 2024. godine u Opštoj Bolnici NEW Hospital

Pročitaj više >

vanja vaila vajagić terapije i mentalno zdravlje

Anksiozni poremećaji i traume

Pročitaj više >

Podeli: fb li tw email

Slične vesti

Open chat
Postavite pitanje našem call centru ✍🏻