New Hospital Logo
deco

PRP

PRP Tretman - Prirodna Revitalizacija Vaše Kože iz Vašeg Organizma

PRP (Platelet-Rich Plasma) tretman u OB NEW Hospital je inovativni pristup regeneraciji kože koji koristi moć vaših sopstvenih krvnih pločica. Bez hemijskih supstanci, bez rizika, samo prirodna lepota koja dolazi iznutra.

Šta je PRP Tretman?

PRP ili tretman bogate plazme sa trombocitima je metoda koja koristi vašu sopstvenu krv kako bi stimulisala proizvodnju kolagena i novih ćelija. Ovaj tretman je savršen za osveženje kože, smanjenje bora, ožiljaka, i opšte revitalizacije lica i tela.

Zašto Izabrati PRP Tretman u OB NEW Hospital?

  • Vrhunski stručnjaci: Naši stručnjaci u oblasti PRP terapije imaju bogato iskustvo i znanje kako bi vam pružili personalizovan tretman.
  • Prirodni proces: Korišćenjem vaše sopstvene krvi, PRP tretman je potpuno prirodan i bez rizika od alergijskih reakcija.
  • Inovativne tehnike: Koristimo najmoderniju tehnologiju za preciznu pripremu i aplikaciju PRP-a, obezbeđujući optimalne rezultate.

Kako se Izvodi Tretman?

Tretman traje oko 60 minuta. Vaša krv će biti uzeta i posebno pripremljena kako bi se izdvojila plazma bogata trombocitima. Zatim se PRP ubrizga u ciljane oblasti kože, stimulišući prirodnu regeneraciju.

Ko je Idealni Kandidat?

Svako ko želi prirodan način da unapredi teksturu i izgled kože može biti idealan kandidat za PRP tretman. To uključuje smanjenje bora, ožiljaka, i poboljšanje opšteg zdravlja kože.

Nakon Tretmana

Nakon tretmana može biti blagog otoka ili crvenila, koji će brzo proći. Naš tim će vam pružiti sve neophodne savete za negu nakon tretmana.

Zakazivanje i Besplatna Konsultacija

Želite li da isprobate prirodni put ka lepšoj koži? Kontaktirajte nas danas za besplatnu konsultaciju i zakazivanje tretmana PRP.

Zakažite lako

Zaključak

PRP tretman u OB NEW Hospital je više od estetskog tretmana; to je prirodna revitalizacija kože koja vam vraća mladalački sjaj. Sa vrhunskom tehnologijom i stručnim timom, vaša koža će dobiti sve što joj je potrebno da zablista. Iskusite ovu revolucionarnu terapiju danas.

Doktori

dr Miloš Kovačević

dr Miloš Kovačević

spec. plastične i rekonstruktivne hirurgije

Usluge koje lekar obavlja: Estetska hirurgija…

Saznajte više o doktoru
dr Biljana Ivošević Stegić

dr Biljana Ivošević Stegić

spec. plastične i rekonstruktivne hirurgije

Dr Biljana Ivošević Stegić je priznati stručnjak sa preko 25…

Saznajte više o doktoru
dr Ana Paroški

dr Ana Paroški

Specijalizant plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije

Usluge koje lekar obavlja: Male hirurške intervencije u lokalnoj anesteziji…

Saznajte više o doktoru

PRP

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

phone 021 3000 505 / 069 8400 505
Cena pregleda 17.700 RSD
Zakazivanje srpski

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

Open chat
Postavite pitanje našem call centru ✍🏻