New Hospital Logo

Izgledajte mlađe, osećajte se bolje: Personalizovani Anti-Aging programi samo u OB NEW Hospital!

U OB NEW Hospital, vaša lepota i dobrobit su naša strast i posvećenost. Sa najnaprednijom tehnologijom, vrhunskim specijalistima i konkurentnim cenama, pružamo vrhunske anti-aging tretmane u najmodernije opremljenoj bolnici u regionu.

Inovativni Anti-Aging Tretmani

 1. Anti-ageing injekcije (Vistabel): Ova revolucionarna tehnika koristi injekcije za smanjenje bora na čelu, oko očiju i između obrva, pružajući prirodan i mladalački izgled.
 2. Belotero Filer: Posebno formulisan za meko i prirodno popunjavanje bora i linija, Belotero je inovativno rešenje koje pruža instant rezultate.
 3. Revanesse Filer: Savršen za oblikovanje i uvećanje usana, Revanesse pruža trajne i prirodne rezultate.
 4. Cellular Matrix: Ovaj napredni tretman kombinuje vašu plazmu sa hijaluronskom kiselinom za regeneraciju kože i podmlađivanje.
 5. PRP: Koristeći vašu plazmu, ovaj tretman stimulira kolagen i poboljšava teksturu i tonus kože.

Upoznajte naše specijaliste

 • Dr Miloš Kovačević: Specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije sa bogatim iskustvom.
 • Dr Ana Paroški: Mlada i talentovana lekarka specijalizovana za male hirurške intervencije, uključujući Vistabel i filere.
 • Dr Biljana Ivošević Stegić: Renomirani stručnjak u oblasti plastične i rekonstruktivne hirurgije sa internacionalnim iskustvom.

Zašto Odabrati OB NEW Hospital?

Izbor OB NEW Hospital znači opredeliti se za neprevaziđen kvalitet i stručnost. Evo nekoliko od mnogih pogodnosti u kojima ćete uživati:

 • Najmodernija Tehnologija: Radimo u najmodernije opremljenoj bolnici u regionu, koristeći najsavremeniju tehnologiju.
 • Vrhunska Ekspertiza: Naši specijalisti su priznati stručnjaci sa međunarodnim iskustvom i članovi prestižnih udruženja.
 • Konkurentne Cene: Pružamo neuporedivu kvalitetu i iskustvo po cenama koje su konkurentne, bez obzira na naše vrhunske uslove.
 • Besplatne Konsultacije: Razgovarajte sa našim stručnjacima i saznajte više o tretmanima koji su najbolji za vas, potpuno besplatno.

U OB NEW Hospital, pružamo personalizovanu negu u ambijentu koji odražava najviše standarde kvaliteta i bezbednosti. Zakažite svoj besplatan pregled danas i započnite svoj put ka mlađem i zdravijem izgledu sa timom koji je posvećen vama.

 

Popularni tekstovi


doziranje leka kod dece ibuprofen ili paracetamol

Doziranje sirupa za temperaturu kod dece (ibuprofen ili paracetamol)

Pročitaj više >

Kontinuirana promocija projekta EINSTEIN od strane predstavnika Opšte bolnice New Hospital

Pročitaj više >

NEW Hospital: Rekordnih 52 operacija nedeljno u maju!

Pročitaj više >

Podeli: fb li tw email

Slične vesti

Open chat
Postavite pitanje našem call centru ✍🏻