New Hospital Logo

Personalizovane procedure za estetske korekcije grudi

Pristup po meri: personalizovane procedure za estetske korekcije grudi u OB NEW Hospital – Novi Sad

U OB NEW Hospital, posvećeni smo razumevanju vaših individualnih potreba i želja kada su u pitanju izgled i oblik vaših grudi. Naš tim stručnjaka pruža širok spektar procedura za grudi koje će vam pomoći da postignete željeni izgled i povratite samopouzdanje.

Usluge estetske korekcije grudi:

 1. Uvećanje Grudi Implantima: Individualno prilagođena procedura koja koristi kvalitetne implantate za povećanje i oblikovanje grudi.
 2. Podizanje Grudi – Mastopeksija: Hirurška intervencija koja podiže i oblikuje opuštene grudi, dajući im mlađi i svežiji izgled.
 3. Smanjenje Grudi: Procedura prilagođena ženama koje žele smanjenje veličine grudi, poboljšavajući komfor i proporciju tela.
 4. Ginekomastija: Specijalizovana procedura za muškarce koja se bavi uklanjanjem viška tkiva iz grudi, dajući im čvršći i muževniji izgled.

korekcija grudi

Upoznajte naše specijaliste

Naš tim stručnjaka u OB NEW Hospital pruža ne samo profesionalnu medicinsku negu već i razumevanje i podršku koja je ključna za vaš uspeh:

 • Dr Miloš Kovačević: specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, sa iskustvom u pružanju individualnog pristupa pacijentu.
 • Dr Ana Paroški: specijalizant plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, koja asistira dr M. Kovačeviću prilikom operacija, podjednako učestvuje u operaciji i postoperativnom oporavku pacijenata.
 • Dr Biljana Ivošević Stegić: Stručnjak sa dugogodišnjim iskustvom u oblikovanju grudi, posvećena pružanju individualnog i saosećajnog pristupa.

Zašto izabrati OB NEW Hospital za korekcije grudi?

 • Inovativne Procedure: Najnovija tehnologija i tehnike za optimalne rezultate.
 • Vrhunski Stručnjaci: Iskusan tim posvećen vašim ciljevima i potrebama.
 • Konkurentne Cene: Vrhunski tretmani po fer cenama, bez kompromisa na kvalitetu.
 • Besplatne Konsultacije: Personalizovane, besplatne konsultacije za informisan izbor.

 

Besplatne konsultacije: Početak vašeg putovanja ka lepšim grudima

Svaka žena i muškarac su jedinstveni, a tako i njihove potrebe kada je reč o oblikovanju grudi. U OB NEW Hospital, nudimo besplatne konsultacije gde ćemo zajedno istražiti najbolje opcije za vas.

ZAKAŽITE BESPLATNE KONSULTACIJE

Estetske korekcije grudi u OB NEW Hospital nisu samo o lepšem izgledu, već i o osećaju samopouzdanja i zadovoljstva sobom. Naš tim je ovde da vam pomogne da postignete svoje ciljeve uz maksimalnu podršku i ekspertizu. Kontaktirajte nas danas i započnite svoj put ka novom, prelepom izgledu.

 

 

Popularni tekstovi


doziranje leka kod dece ibuprofen ili paracetamol

Doziranje sirupa za temperaturu kod dece (ibuprofen ili paracetamol)

Pročitaj više >

Kontinuirana promocija projekta EINSTEIN od strane predstavnika Opšte bolnice New Hospital

Pročitaj više >

NEW Hospital: Rekordnih 52 operacija nedeljno u maju!

Pročitaj više >

Podeli: fb li tw email

Slične vesti

operaciona sala opše bolnice new hospital

NEW Hospital oborio rekord u martu: 185 uspešnih operacija!

Opšta bolnica NEW Hospital ponosno objavljuje da je u martu mesecu oborila rekord u broju operacija, sa neverovatnih 185 uspešno obavljenih operacija. Ovo dostignuće je…

Pročitaj više >
Opšta bolnica NEW Hospital

Opšta bolnica NEW Hospital

Opšta bolnica NEW Hospital u Novom Sadu već 2 godine predstavlja značajnu prekretnicu u zdravstvu u regionu. Ova bolnica je svedočanstvo kontinuirane posvećenosti pružanju vrhunske…

Pročitaj više >
psa test new hospital

Besplatan PSA u Opštoj bolnici NEW Hospital u novembru – Mesec borbe protiv karcinoma prostate

Karcinom prostate je jedan od najčešćih oblika raka među muškom populacijom širom sveta. Svestranost ovog oblika raka čini ga ozbiljnim zdravstvenim izazovom. Srećom, prevencija i…

Pročitaj više >
Open chat
Postavite pitanje našem call centru ✍🏻