New Hospital Logo

Oktobar – Akcija sa 50% popusta na ultrazvuk dojki i mamografiju

Svake godine, oktobar se obeležava kao Mesec borbe protiv karcinoma dojke  širom sveta. Ovo je vreme posvećeno podizanju svesti o važnosti prevencije i ranog otkrivanja bolesti dojke, kao i podršci ženama koje se suočavaju s ovim izazovom. U skladu sa tim, opšta bolnica NEW Hospital najavljuje Oktobarsku Akciju sa 50% popusta na ultrazvuk dojki i mamografiju, kako bi pomogla ženama da brinu o svom zdravlju dojki bez obzira na svoj budžet.

Zašto su ultrazvuk dojki i mamografija važni?

Rak dojke je jedan od najčešćih oblika karcinoma kod žena širom sveta. Prevencija i rano otkrivanje su ključni faktori za uspešno lečenje. Ultrazvuk dojki i mamografija su dva od najvažnijih alata u ovom procesu.

Ultrazvuk Dojki: Ovaj neinvazivni test koristi visokofrekventne zvučne talase kako bi se stvorila slika unutar dojke. To omogućava lekarima da detaljno pregledaju strukturu dojke i identifikuju promene koje bi mogle biti znak raka ili drugih zdravstvenih problema.

Mamografija: Mamografija je rendgenski pregled dojki koji može otkriti male promene u tkivu dojke koje nisu vidljive golim okom. To je posebno važno za rano otkrivanje tumora koji su premali da bi se mogli osetiti ili videti na drugi način.

Oktobarska Akcija sa 50% Popusta

Opšta bolnica NEW Hospital prepoznaje važnost redovnih pregleda dojki i želi da olakša pristup ovoj vrsti zdravstvene brige svim ženama. Zato tokom celog meseca oktobra nudimo 50% popusta na ultrazvuk dojki i mamografiju.

Ova akcija je prilika za sve žene da ostvare ove važne preglede po povoljnim cenama i brinu o svom zdravlju dojki. Uz stručan tim lekara i najnoviju medicinsku opremu, možete biti sigurni da ćete dobiti najbolju moguću negu.

Kako Zakazati Pregled?

Zakazivanje pregleda je jednostavno. Kontaktirajte našu kliniku putem telefona 021 3000 505 ili online platforme, i naši ljubazni i iskusni zdravstveni radnici će vam pomoći da zakazete termin koji vam odgovara.

Popularni tekstovi


doziranje leka kod dece ibuprofen ili paracetamol

Doziranje sirupa za temperaturu kod dece (ibuprofen ili paracetamol)

Pročitaj više >

Kontinuirana promocija projekta EINSTEIN od strane predstavnika Opšte bolnice New Hospital

Pročitaj više >

NEW Hospital: Rekordnih 52 operacija nedeljno u maju!

Pročitaj više >

Podeli: fb li tw email

Slične vesti

Open chat
Postavite pitanje našem call centru ✍🏻