New Hospital Logo

OB NEW Hospital: specijalna ponuda – 10% popusta na radiološke preglede

Opšta bolnica NEW Hospital sa zadovoljstvom najavljuje specijalnu akciju za sve naše pacijente. Od 1. februara do 31.marta, imaćete priliku da ostvarite 10% popusta na sve radiološke preglede – RTG, CT, mamografiju i ultrazvuk, koji se obavljaju u terminima od 14 do 20h.

10% popusta na radiološke preglede

Ova akcija je dizajnirana kako bi pružila našim pacijentima pristupačnu i visokokvalitetnu medicinsku uslugu. Znamo da su radiološki pregledi važan deo dijagnostičkog procesa, i zbog toga želimo da ih učinimo dostupnijim za sve koji ih trebaju.

radiologuija op[ta bolnica new hospital

Jedinstvena ponuda važi od 14h do 20h svakog dana, omogućavajući vam fleksibilnost da isplanirate vaš posetiti u skladu sa vašim rasporedom. Naš tim stručnih radiologa će biti na raspolaganju da vam pruži vrhunsku uslugu tokom celog trajanja akcije.

Ne zaboravite da je vaše zdravlje prioritet i pravovremeni radiološki pregledi mogu biti ključni za otkrivanje potencijalnih zdravstvenih problema. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku da obavite svoje preglede uz dodatni benefit u vidu 10% popusta.

Zakažite radiološki pregled

Za zakazivanje termina ili dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte putem telefona 021/ 3000 505  ili emaila info@newhospital.rs . Naš ljubazni tim je tu da odgovori na sva vaša pitanja i pruži vam potrebnu podršku.

Opšta bolnica NEW Hospital se trudi da kontinuirano unapređuje svoje usluge i pruži najbolju moguću medicinsku negu našim pacijentima. Ova akcija je samo jedan od načina da pokažemo našu posvećenost vašem zdravlju i dobrobiti.

 

Ne propustite ovu izvanrednu priliku da obavite svoje radiološke preglede po povoljnijoj ceni. Vaše zdravlje je naš prioritet i radujemo se što vam možemo pružiti podršku u vašem medicinskom putovanju.

Zahvaljujemo vam se na poverenju i radujemo se vašem dolasku u Opštu bolnicu NEW Hospital.

Vaš NEW Hospital Tim

Popularni tekstovi


doziranje leka kod dece ibuprofen ili paracetamol

Doziranje sirupa za temperaturu kod dece (ibuprofen ili paracetamol)

Pročitaj više >

Kontinuirana promocija projekta EINSTEIN od strane predstavnika Opšte bolnice New Hospital

Pročitaj više >

NEW Hospital: Rekordnih 52 operacija nedeljno u maju!

Pročitaj više >

Podeli: fb li tw email

Slične vesti

Mamografija u OB NEW Hospital: Briga o Vašem zdravlju počinje sada!

Drage dame, Vaše zdravlje je naša prioritet! U Opštoj bolnici NEW Hospital, brinemo o vašem zdravlju sa posebnom pažnjom i profesionalizmom. Mamografija je ključna preventivna…

Pročitaj više >

CT Enterografija: Detaljan pregled creva

CT enterografija je dijagnostički postupak koji se koristi za detaljan pregled creva, posebno tankog creva. Radi se uz pomoć napredne tehnologije računarske tomografije (CT), koja…

Pročitaj više >
Open chat
Postavite pitanje našem call centru ✍🏻