New Hospital Logo

NEW Hospital unapređuje sistematske preglede: Prilagođena rešenja za sve korporativne klijente

Inovacija u pristupu zdravstvenoj zaštiti

U sklopu kontinuiranog rasta i razvoja, NEW Hospital, najsavremenije opremljena opšta bolnica u regionu, proširuje svoju ponudu za korporativne klijente. U izjavi za medije, Dragana Boka, menadžer razvoja poslovanja, otkrila je ključne informacije o novim inicijativama bolnice namenjenim poslodavcima i HR sektorima.

Prilagođeni paketi sistematskih pregleda

U središtu ovog razvoja su inovativni paketi sistematskih pregleda koji su dizajnirani da odgovore na različite zdravstvene potrebe zaposlenih. Ova ponuda se može prilagoditi svakom klijentu, bilo da je reč o direktnoj saradnji sa kompanijama ili kroz partnerstvo sa osiguravajućim kućama.

„Nudimo standardni i prošireni paket sistematskih pregleda, ali često, kroz komunikaciju sa našim klijentima, dolazimo do zajedničkog rešenja šta je najpotrebnije njihovim zaposlenima“, objasnila je Boka.

Grupni sistematski pregledi: Inovacija u praksi

Ova prilagodljivost ne uključuje samo vrstu usluga, već i način na koji se one pružaju. Naime, NEW Hospital je uveo koncept grupnih sistematskih pregleda. Ovo omogućava većem broju zaposlenih da istovremeno dođu na pregled, gde se rotiraju po pojedinačnim pregledima.

Boka je istakla kako je ova inovacija pružena ne samo klijentima koji direktno sarađuju sa bolnicom, već je sada proširena i na osiguravajuće kuće. Jedna od ključnih prednosti ovog pristupa jeste mogućnost da se laboratorijske analize obavljaju unapred, na licu mesta, u kompaniji klijenta. Ovo omogućava lekarima da dobiju kompletnu sliku o zdravstvenom stanju zaposlenog pre nego što započnu sistematski pregled.

Impresivan rast u broju sistematskih pregleda

U poslednjem periodu, NEW Hospital beleži značajan rast broja ugovorenih sistematskih pregleda. „U odnosu na prethodnu godinu, broj ugovorenih sistematskih pregleda je utrostručen. Na tome možemo da zahvalimo celom osoblju NEW Hospital-a, našem medicinskom timu, medicinskom osoblju, lekarima, koleginicama na infopultu“, rekla je Boka, naglasivši da najčešći feedback sa terena od klijenata pored stručnosti i posvećenosti jeste ljubaznost i srdačnost osoblja.

Ovim pristupom, NEW Hospital nastavlja da postavlja visoke standarde kada je reč o pružanju kvalitetne zdravstvene zaštite, usredsređujući se na inovacije koje omogućavaju bolji pristup i efikasnost za korporativne klijente.

 Preuzmite Inicijativu za Zdravlje Vašeg Tima Danas

Odgovorna zdravstvena zaštita zaposlenih je ključna za produktivno i srećno radno okruženje. Ne dozvolite da zdravstveni izazovi budu prepreka na putu vašeg poslovnog uspeha. Iskoristite prednosti koje NEW Hospital nudi i pridružite se mreži korporativnih partnera koji su se već odlučili za naše prilagođene i inovativne zdravstvene pakete.

Počnite danas sa poboljšanjem zdravlja i dobrobiti vašeg tima. Kontaktirajte nas za više informacija ili za zakazivanje konsultacija sa našim stručnim timom.

Popularni tekstovi


vanja vaila vajagić terapije i mentalno zdravlje

Anksiozni poremećaji i traume

Pročitaj više >

doziranje leka kod dece ibuprofen ili paracetamol

Doziranje sirupa za temperaturu kod dece (ibuprofen ili paracetamol)

Pročitaj više >

Kontinuirana promocija projekta EINSTEIN od strane predstavnika Opšte bolnice New Hospital

Pročitaj više >

Podeli: fb li tw email

Slične vesti

Open chat
Postavite pitanje našem call centru ✍🏻