New Hospital Logo

NEW Hospital ima ugovor sa svim domaćim zdravstvenim osiguranjima

Kvalitetna zdravstvena zaštita za sve korisnike privatnog osiguranja

Opšta bolnica NEW Hospital s ponosom objavljuje da smo sklopili ugovore sa svim domaćim zdravstvenim osiguranjima. Ovo partnerstvo omogućava korisnicima privatnog zdravstvenog osiguranja, bilo individualnog ili kolektivnog preko firme, pristup vrhunskim uslugama koje NEW Hospital pruža.

Ukoliko Vaša polisa osiguranja obuhvata sistematske preglede, slobodno ih zakažite kod nas. Naš profesionalni tim lekara i medicinskog osoblja posvećen je Vašem zdravlju i dobrobiti, pružajući detaljne preglede i tretmane u savremenom i komfornom okruženju.

Čak i ako Vaša polisa ne pokriva određene usluge, ne brinite! Svi korisnici privatnog zdravstvenog osiguranja ostvaruju pravo na popust za individualno plaćanje usluga u našoj ustanovi. Naš cilj je da svim pacijentima pružimo dostupnu i kvalitetnu zdravstvenu zaštitu.

Za informacije o pokrićima i uslugama koje su Vam na raspolaganju, pozovite call centar Vašeg privatnog zdravstvenog osiguranja. Insistirajte na zakazivanju pregleda ili tretmana u našoj bolnici, kako biste iskoristili sve prednosti koje NEW Hospital nudi.

NEW Hospital je Vaš pouzdani partner u zdravstvenoj zaštiti. Zajedno radimo na unapređenju Vašeg zdravlja i kvaliteta života.

Popularni tekstovi


U mesecu maju smo u opštoj bolnici NEW Hospital prvi put izveli Laparoskopsku radikalnu prostatektomiju

Pročitaj više >

AKCIJA – Snimanje želuca i tankog creva pametnom kapsulom je na popustu do kraja jula

Pročitaj više >

AKCIJA – mesec dana besplatnih pregleda za najmlađe!

Pročitaj više >

Podeli: fb li tw email

Slične vesti