New Hospital Logo

Imate problem sa gojaznošću? Opšta bolnica, New HOSPITAL dovodi eminentnog stručnjaka iz Turske za besplatne konsultacije!

Opšta bolnica New HOSPITAL prati trendove iz savremene medicine i nastavlja da u Srbiju dovodi vrhunske lekare i stručnjake koji svoje znanje, iskustvo i reputaciju stavljaju na raspolaganje svojim korisnicima.

U prilici smo da najavimo dolazak eminentnog stručnjaka, dr Ersoj Taspinara iz Turske, koji će održati BESPLATNE KONSULTACIJE u utorak 28.03.2023. i u sredu 29.03.2023. u prostoru opšte bolnice New HOSPITAL. Na konsultacijama će biti prilike da zainteresovanima predloži rešenje u vezi sa problemima gojaznosti uz pomoć barijatrijske hirurgije ili drugih tretmana gojaznosti

Sve intervencije i operacije je moguće sprovesti i sprovode se u najmodernijoj bolnici u regionu, opštoj bolnici New HOSPITAL.

Rezervišite svoje besplatne konsultacije pozivom na broj telefona: 0800 400 505 

Novosti u opštoj bolnici New HOSPITAL

Gojaznost je medicinski termin koji se odnosi na prekomerno nakupljanje masnog tkiva u telu. Gojaznost se obično definiše kao indeks telesne mase (BMI) od 30 ili više, pri čemu se BMI izračunava kao odnos telesne mase u kilogramima i kvadrata visine u metrima. Osobe sa BMI-om između 25 i 29,9 smatraju se prekomerno teškim.

Patološka gojaznost predstavlja globalni svetski zdravstveni problem (definiše sa preko 40 BMI) i pratećim zdravstvenim problemima poput: srčane bolesti, dijabetes tipa 2, visoki krvni pritisak, karcinom debelog creva, osteoartritis i depresija. Osim toga, patološka gojaznost takođe ima snažan uticaj na kvalitetu života pacijenata, što može dovesti do niskog samopoštovanja, telesne dismorfofobije i socijalne izolacije.

Zakažite besplatne konsultacije pozivom na: 0800 400 505 

Popularni tekstovi


Mamografija u OB NEW Hospital: Briga o Vašem zdravlju počinje sada!

Pročitaj više >

Savremeni pristup lečenju i savremene metode lečenja hirurškim putem – dr Aleksandar Andrić

Pročitaj više >

Opšta bolnica NEW Hospital obara rekorde u aprilu

Pročitaj više >

Podeli: fb li tw email

Slične vesti