New Hospital Logo
deco

Pregled specijaliste urologa sa ultrazvučnim pregledom

Urologija opšta

Pregled specijaliste urologa sa ultrazvučnim pregledom

je važan korak u proceni i dijagnozi različitih problema urogenitalnog sistema, uključujući probleme sa bubrezima, mokraćnom bešikom, prostatom (kod muškaraca), uretrama i drugim strukturama. Evo šta možete očekivati tokom ovog pregleda:

  1. Priprema: Za ovaj pregled, obično nema posebne pripreme, ali vaš lekar će vam dati specifične smernice ako je potrebno. Možda ćete morati popiti veći broj tečnosti pre pregleda kako biste imali puni mokraćni mehur, što olakšava pregled.
  2. Razgovor sa lekarom: Prvo će se obaviti razgovor sa specijalistom urologom. On će vas pitati o vašim simptomima, istoriji bolesti i vašem opštem zdravstvenom stanju. Važno je da iskreno odgovorite na sva pitanja kako bi lekar mogao bolje razumeti vaš problem.
  3. Ultrazvučni pregled: Nakon razgovora, sledi ultrazvučni pregled. Gel se nanosi na kožu na mestu pregleda kako bi se obezbedio dobar kontakt između senzora ultrazvučnog aparata i vaše kože. Lekar ili tehničar pomiče senzor preko kože kako bi pravio slike unutrašnjih organa i struktura.
  4. Pregled organa: Tokom pregleda, lekar će pažljivo pregledati slike i proceniti stanje organa i struktura koje se pregledaju, uključujući bubrege, bešiku, prostatu (kod muškaraca), uretre i druge delove urogenitalnog sistema.
  5. Rezultati i dijagnoza: Na osnovu dobijenih slika, lekar će doneti dijagnozu i razgovarati s vama o rezultatima. Ako se pronađu bilo kakve abnormalnosti, lekar će vam predložiti plan lečenja ili dodatne pretrage, ako su potrebne.

Pregled specijaliste urologa sa ultrazvučnim pregledom je obično bezbolan i brz postupak koji može pomoći u postavljanju dijagnoze i planiranju daljeg lečenja. Vaš lekar će vam pružiti više informacija o rezultatima pregleda i bilo kakvim daljim koracima koji mogu biti potrebni.

 

Urologija u NEW Hospitalu – Briga za vaše urološko zdravlje!

Urologija je grana medicine koja se bavi dijagnostikom i lečenjem bolesti urinarnog trakta i muškog reproduktivnog sistema. Vaše urološko zdravlje nam je od najveće važnosti i razumemo uticaj uroloških stanja na kvalitet vašeg života. Naš urološki tim se sastoji od visoko obučenih i iskusnih urologa koji su posvećeni pružanju personalizovane nege koja zadovoljava vaše jedinstvene potrebe.

 

Zašto odabrati NEW Hospital?

Trilogy – jedinstvena metoda za razbijanje kamena u urotraktu 

 

NEW Hospital je najsavremenije opremljena bolnica u regionu i sa ponosom nudimo jedinstvenu metodu za razbijanje kamena u urinarnom traktu – TRILOGY. Ova inovativna tehnologija koristi elektromagnetnu i ultrazvučnu energiju da efikasno i brzo razbije kamen na sitne čestice, koje se zatim isisavaju istom sondom, tako da nema naknadnog izbacivanja. Za razliku od tradicionalnih metoda, ova napredna tehnika zahteva samo jednu sondu i može pomoći da se smanji trajanje procedure, minimizira bol i nelagodnost i ubrzava oporavak.

Laserska hirurgija prostate!

U NEW Hospitalu, pružamo našim pacijentima najnovije i najnaprednije opcije lečenja. Zbog toga smo jedna od retkih bolnica u regionu koja nudi lasersku hirurgiju prostate, minimalno invazivnu proceduru koja može pomoći u lečenju stanja prostate uz manje bolova, manje komplikacija i brže vreme oporavka. 

Naši iskusni urolozi koriste laser visoke tehnologije da precizno ciljaju i uklone obolelo tkivo dok minimiziraju oštećenje zdravog tkiva, što dovodi do manje bola i krvarenja, kraćeg boravka u bolnici i bržeg povratka normalnim aktivnostima.

Naš urološki tim je posvećen tome da vam pruži saosećajnu i personalizovanu negu koja zadovoljava vaše jedinstvene potrebe. Bilo da se bavite uobičajenim urološkim stanjem ili složenim problemom, mi smo tu da vam pomognemo da postignete optimalno zdravlje i blagostanje.

Ne dozvolite da urološka stanja utiču na vaš život. Kontaktirajte nas danas na brojeve 0800 400 505 / 069 8400 505 da biste saznali više o našim naprednim urološkim tretmanima i uslugama i da zakažete konsultacije sa jednim od naših iskusnih urologa.

Doktori

Pregled specijaliste urologa sa ultrazvučnim pregledom

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

phone 021 3000 505 / 069 8400 505
Cena pregleda 7.000 RSD
Zakazivanje srpski

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

Open chat
Postavite pitanje našem call centru ✍🏻