New Hospital Logo
deco

Pregled lekara specijaliste urologije

Urologija opšta

Pregled lekara specijaliste urologije

je medicinski pregled koji se fokusira na dijagnozu i lečenje problema u vezi sa urinarnim i reproduktivnim sistemom. Evo šta možete očekivati tokom ovog pregleda:

  1. Anamneza: Lekar će razgovarati s vama o vašim simptomima, medicinskoj istoriji, prethodnim hirurškim intervencijama, terapijama i drugim relevantnim informacijama. Ovo je važan deo procesa za razumevanje vaših problema i postavljanje pravilne dijagnoze.
  2. Fizički pregled: Lekar će obaviti fizički pregled, koji može uključivati pregled abdomena, genitalija, prostate (za muškarce) i dojki (za žene). Ovo može pomoći u identifikaciji fizičkih znakova ili abnormalnosti.
  3. Laboratorijski testovi: Na osnovu vaših simptoma, lekar može naložiti određene laboratorijske testove, kao što su analiza urina, krvni testovi, ultrazvuk i druge dijagnostičke procedure.
  4. Instrumentalni pregledi: U zavisnosti od problema, lekar može zakazati specifične instrumentacije, kao što su cistoskopija (pregled mokraćne bešike), ultrazvuk prostate, kompjuterizovana tomografija (CT) ili magnetna rezonanca (MRI).
  5. Dijagnoza i lečenje: Na osnovu prikupljenih podataka, lekar će postaviti dijagnozu i predložiti odgovarajući plan lečenja. Ovo može uključivati lekove, hirurške procedure ili druge terapije, u zavisnosti od prirode problema.
  6. Edukacija i saveti: Lekar specijalista urologije će vam pružiti informacije o vašem stanju, terapiji i načinima prevencije. Možda ćete dobiti uputstva o promeni načina života, ishrane i vežbanja.
  7. Pratnja: U zavisnosti od dijagnoze, lekar će vas pratiti tokom lečenja, a možda će biti potrebni i redovni pregledi kako bi se osiguralo da je terapija efikasna.

Urolozi se bave raznim stanjima uključujući infekcije urinarnog trakta, kamence u bubrezima, poremećaje prostate, impotenciju, inkontinenciju, neplodnost i druge urološke probleme. Važno je da otvoreno razgovarate s lekarom o svojim simptomima i brinete se o svom urinarnom i reproduktivnom zdravlju.

 

Urologija u NEW Hospitalu – Briga za vaše urološko zdravlje!

 

Urologija je grana medicine koja se bavi dijagnostikom i lečenjem bolesti urinarnog trakta i muškog reproduktivnog sistema. Vaše urološko zdravlje nam je od najveće važnosti i razumemo uticaj uroloških stanja na kvalitet vašeg života. Naš urološki tim se sastoji od visoko obučenih i iskusnih urologa koji su posvećeni pružanju personalizovane nege koja zadovoljava vaše jedinstvene potrebe.

 

Zašto odabrati NEW Hospital?

 

Trilogy – jedinstvena metoda za razbijanje kamena u urotraktu 

 

NEW Hospital je najsavremenije opremljena bolnica u regionu i sa ponosom nudimo jedinstvenu metodu za razbijanje kamena u urinarnom traktu – TRILOGY. Ova inovativna tehnologija koristi elektromagnetnu i ultrazvučnu energiju da efikasno i brzo razbije kamen na sitne čestice, koje se zatim isisavaju istom sondom, tako da nema naknadnog izbacivanja. Za razliku od tradicionalnih metoda, ova napredna tehnika zahteva samo jednu sondu i može pomoći da se smanji trajanje procedure, minimizira bol i nelagodnost i ubrzava oporavak.

 

Laserska hirurgija prostate!

U NEW Hospitalu, pružamo našim pacijentima najnovije i najnaprednije opcije lečenja. Zbog toga smo jedna od retkih bolnica u regionu koja nudi lasersku hirurgiju prostate, minimalno invazivnu proceduru koja može pomoći u lečenju stanja prostate uz manje bolova, manje komplikacija i brže vreme oporavka. 

Naši iskusni urolozi koriste laser visoke tehnologije da precizno ciljaju i uklone obolelo tkivo dok minimiziraju oštećenje zdravog tkiva, što dovodi do manje bola i krvarenja, kraćeg boravka u bolnici i bržeg povratka normalnim aktivnostima.

 

Naš urološki tim je posvećen tome da vam pruži saosećajnu i personalizovanu negu koja zadovoljava vaše jedinstvene potrebe. Bilo da se bavite uobičajenim urološkim stanjem ili složenim problemom, mi smo tu da vam pomognemo da postignete optimalno zdravlje i blagostanje.

Ne dozvolite da urološka stanja utiču na vaš život. Kontaktirajte nas danas na brojeve 0021/ 3000 505 / 069 8400 505 da biste saznali više o našim naprednim urološkim tretmanima i uslugama i da zakažete konsultacije sa jednim od naših iskusnih urologa.

Doktori

Pregled lekara specijaliste urologije

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

phone 021 3000 505 / 069 8400 505
Cena pregleda 5.000 RSD
Zakazivanje srpski

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

Open chat
Postavite pitanje našem call centru ✍🏻