New Hospital Logo
deco

Operacija varikocele u opštoj anesteziji

Testis

Urologija u NEW Hospitalu – Briga za vaše urološko zdravlje!

 

Urologija je grana medicine koja se bavi dijagnostikom i lečenjem bolesti urinarnog trakta i muškog reproduktivnog sistema. Vaše urološko zdravlje nam je od najveće važnosti i razumemo uticaj uroloških stanja na kvalitet vašeg života. Naš urološki tim se sastoji od visoko obučenih i iskusnih urologa koji su posvećeni pružanju personalizovane nege koja zadovoljava vaše jedinstvene potrebe.

Operacija varikocele

hirurški postupak za uklanjanje proširenih vena oko testisa, može se izvesti u opštoj anesteziji ili u regionalnoj anesteziji (epiduralna ili spinalna anestezija). Odluka o vrsti anestezije zavisi od pacijentovih zdravstvenih stanja, preferencija hirurga i pacijenta, kao i drugih faktora.

U slučaju opšte anestezije, pacijent će biti potpuno uspavan i neće biti svestan tokom cele procedure. Anestetičar će pažljivo nadgledati vitalne znake pacijenta tokom operacije. Ovaj vid anestezije omogućava potpunu relaksaciju pacijenta i kontrolu bola.

Tokom operacije varikocele, hirurg će napraviti manji rez, obično u preponi, kako bi pristupio proširenim venama i uklonio ih. Zatim će se vene ligirati (vezati) ili preseći, što će poboljšati cirkulaciju i smanjiti otok testisa.

Nakon operacije, pacijent će biti pažljivo praćen u postoperativnom periodu dok se oporavlja od anestezije i hirurškog zahvata. Obavezno je pridržavati se uputstava lekara u vezi sa negom rane i postoperativnom brigom kako bi se obezbedila što brža i sigurna rehabilitacija.

Važno je konsultovati se sa svojim lekarom radi odabira najbolje opcije anestezije i diskutovati o svim potrebama i pitanjima vezanim za operaciju varikocele.

Zašto odabrati NEW Hospital?

 

Trilogy – jedinstvena metoda za razbijanje kamena u urotraktu 

 

NEW Hospital je najsavremenije opremljena bolnica u regionu i sa ponosom nudimo jedinstvenu metodu za razbijanje kamena u urinarnom traktu – TRILOGY. Ova inovativna tehnologija koristi elektromagnetnu i ultrazvučnu energiju da efikasno i brzo razbije kamen na sitne čestice, koje se zatim isisavaju istom sondom, tako da nema naknadnog izbacivanja. Za razliku od tradicionalnih metoda, ova napredna tehnika zahteva samo jednu sondu i može pomoći da se smanji trajanje procedure, minimizira bol i nelagodnost i ubrzava oporavak.

 

Laserska hirurgija prostate!

U NEW Hospitalu, pružamo našim pacijentima najnovije i najnaprednije opcije lečenja. Zbog toga smo jedna od retkih bolnica u regionu koja nudi lasersku hirurgiju prostate, minimalno invazivnu proceduru koja može pomoći u lečenju stanja prostate uz manje bolova, manje komplikacija i brže vreme oporavka. 

Naši iskusni urolozi koriste laser visoke tehnologije da precizno ciljaju i uklone obolelo tkivo dok minimiziraju oštećenje zdravog tkiva, što dovodi do manje bola i krvarenja, kraćeg boravka u bolnici i bržeg povratka normalnim aktivnostima.

 

Naš urološki tim je posvećen tome da vam pruži saosećajnu i personalizovanu negu koja zadovoljava vaše jedinstvene potrebe. Bilo da se bavite uobičajenim urološkim stanjem ili složenim problemom, mi smo tu da vam pomognemo da postignete optimalno zdravlje i blagostanje.

 

Ne dozvolite da urološka stanja utiču na vaš život. Kontaktirajte nas danas na brojeve 0800 400 505 / 069 8400 505 da biste saznali više o našim naprednim urološkim tretmanima i uslugama i da zakažete konsultacije sa jednim od naših iskusnih urologa.

Doktori

Operacija varikocele u opštoj anesteziji

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

phone 021 3000 505 / 069 8400 505
Cena pregleda 130.000 RSD
Zakazivanje srpski

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

Open chat
Postavite pitanje našem call centru ✍🏻