New Hospital Logo
deco

Cirkumcizija u opštoj anesteziji

Penis

Obrezivanje

Urologija u NEW Hospitalu – Briga za vaše urološko zdravlje!

 

Urologija je grana medicine koja se bavi dijagnostikom i lečenjem bolesti urinarnog trakta i muškog reproduktivnog sistema. Vaše urološko zdravlje nam je od najveće važnosti i razumemo uticaj uroloških stanja na kvalitet vašeg života. Naš urološki tim se sastoji od visoko obučenih i iskusnih urologa koji su posvećeni pružanju personalizovane nege koja zadovoljava vaše jedinstvene potrebe.

 

Cirkumcizija

uklanjanje dela ili celokupne kožice (prepucijuma) sa glavića penisa, može se izvoditi i u opštoj anesteziji. Opšta anestezija se koristi kako bi pacijent bio potpuno bezbolan i nesvestan tokom postupka. Ovo je posebno korisno kada se cirkumcizija izvodi na bebama ili osetljivim pacijentima koji ne bi mogli podneti lokalnu anesteziju.

Hirurški tim će pažljivo pratiti vitalne znakove pacijenta tokom cirkumcizije kako bi osigurali bezbednost i dobar ishod. Nakon završetka postupka, pacijent će postepeno izlaziti iz opšte anestezije pod nadzorom medicinskog osoblja.

Cirkumcizija u opštoj anesteziji može biti neophodna u specifičnim situacijama, i obično se odlučuje na osnovu medicinskih ili drugih relevantnih razloga. Važno je da se cirkumcizija radi od strane kvalifikovanog hirurga ili urologa u odgovarajućoj medicinskoj ustanovi kako bi se obezbedila bezbednost i dobar ishod. Pre nego što se odlučite za ovaj postupak, trebali biste konsultovati se sa lekarom koji će vam pružiti sve potrebne informacije i smernice.

 

Zašto odabrati NEW Hospital?

 

Trilogy – jedinstvena metoda za razbijanje kamena u urotraktu 

 

NEW Hospital je najsavremenije opremljena bolnica u regionu i sa ponosom nudimo jedinstvenu metodu za razbijanje kamena u urinarnom traktu – TRILOGY. Ova inovativna tehnologija koristi elektromagnetnu i ultrazvučnu energiju da efikasno i brzo razbije kamen na sitne čestice, koje se zatim isisavaju istom sondom, tako da nema naknadnog izbacivanja. Za razliku od tradicionalnih metoda, ova napredna tehnika zahteva samo jednu sondu i može pomoći da se smanji trajanje procedure, minimizira bol i nelagodnost i ubrzava oporavak.

 

Laserska hirurgija prostate!

U NEW Hospitalu, pružamo našim pacijentima najnovije i najnaprednije opcije lečenja. Zbog toga smo jedna od retkih bolnica u regionu koja nudi lasersku hirurgiju prostate, minimalno invazivnu proceduru koja može pomoći u lečenju stanja prostate uz manje bolova, manje komplikacija i brže vreme oporavka. 

Naši iskusni urolozi koriste laser visoke tehnologije da precizno ciljaju i uklone obolelo tkivo dok minimiziraju oštećenje zdravog tkiva, što dovodi do manje bola i krvarenja, kraćeg boravka u bolnici i bržeg povratka normalnim aktivnostima.

 

Naš urološki tim je posvećen tome da vam pruži saosećajnu i personalizovanu negu koja zadovoljava vaše jedinstvene potrebe. Bilo da se bavite uobičajenim urološkim stanjem ili složenim problemom, mi smo tu da vam pomognemo da postignete optimalno zdravlje i blagostanje.

 

Ne dozvolite da urološka stanja utiču na vaš život. Kontaktirajte nas danas na brojeve 0800 400 505 / 069 8400 505 da biste saznali više o našim naprednim urološkim tretmanima i uslugama i da zakažete konsultacije sa jednim od naših iskusnih urologa.

Doktori

Cirkumcizija u opštoj anesteziji

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

phone 021 3000 505 / 069 8400 505
Cena pregleda 70.000 RSD
Zakazivanje srpski

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

Open chat
Postavite pitanje našem call centru ✍🏻