New Hospital Logo

Uspešna prva polovina 2024. godine u Opštoj Bolnici NEW Hospital

Opšta bolnica NEW Hospital sa ponosom predstavlja svoje impresivne rezultate postignute tokom prve polovine 2024. godine. U poređenju sa prošlom godinom, naši uspesi su neosporni dokaz naše posvećenosti kvalitetnoj zdravstvenoj nezi i zadovoljstvu pacijenata.

Porast broja pregleda i usluga u OB NEW Hospital

U prvih šest meseci 2024. godine, bolnica je zabeležila 34164 pregleda, što predstavlja značajan porast u odnosu na 27969 pregleda iz istog perioda prošle godine. Ovaj porast od preko 22% govori o rastućem poverenju koje pacijenti imaju u našu ustanovu i kvalitet naših usluga.

Broj usluga koje smo pružili takođe je doživeo impresivan skok. U 2024. godini, pruženo je 61408 usluga, što je povećanje od 26.8% u poređenju sa 48422 usluga iz 2023. godine. Ovo povećanje svedoči o našoj sposobnosti da odgovorimo na rastuće potrebe zajednice i pružimo širok spektar zdravstvenih usluga.

Napredak u hirurgiji

 

laparoskopska i klasična hirurgija

Naš tim hirurga je takođe postigao značajne uspehe. U naše tri operacione sale tokom prve polovine 2024. godine, izvedeno je 980 operacija, što je 200 operacija više nego u istom periodu prošle godine. Ovaj porast od 25.6% pokazuje našu posvećenost pružanju visokokvalitetne hirurške nege i kontinuiranom unapređenju naših kapaciteta. Broj bolesničkih dana je porastao na 1816 u odnosu na 1518 u istom periodu prošle godine.

Opšta bolnica NEW Hospital nastavlja da teži ka izvrsnosti u svim aspektima zdravstvene nege. Naši rezultati iz prve polovine 2024. godine jasno pokazuju našu posvećenost poboljšanju zdravlja i dobrobiti naših pacijenata. Hvala vam na poverenju koje nam ukazujete, i radujemo se što ćemo nastaviti da vam pružamo najbolju moguću negu.

Popularni tekstovi


dijareja prolivi kod dece

Dijareja kod dece

Pročitaj više >

Uspešna prva polovina 2024. godine u Opštoj Bolnici NEW Hospital

Pročitaj više >

vanja vaila vajagić terapije i mentalno zdravlje

Anksiozni poremećaji i traume

Pročitaj više >

Podeli: fb li tw email

Slične vesti

Open chat
Postavite pitanje našem call centru ✍🏻