New Hospital Logo

Trogodišnja saradnja kompanije Lafarge BFC Srbija i Opšte bolnice NEW Hospital

Već treću godinu za redom, uz veliku podršku zaposlenih,  kompanija Lafarge Srbija u saradnji sa Opštom bolnicom NEW Hospital iz Novog Sada, obezbeđuje svim zaposlenima preventivne dobrovoljne sistematske preglede. U saradnji sa stručnjacima iz oblasti zdravstva kreiran je personalizovan paket preventivnih dobrovoljnih sistematskih pregleda koji su veoma zahtevni i detaljni.

Kompanija Lafarge Srbija posle obavljenih preventivnih pregleda, svojim zaposlenima omogućava i eventualne dodatne analize,  preglede, dijagnostiku, terapije, kao i jedina je kompanija koja omogućava i potrebna operativna lečenja. Ključni partner kompanije Lafarge Srbija jeste upravo Opšta bolnica „NEW Hospital“ u Novom Sadu, koja je spremna da odgovori na sve zahteve i u svakom trenutku tokom godine, ponudi profesionalan pristup i kvalitetne zdravstvene usluge, ali i da zajednički radi sa kompanijom Lafarge Srbija na unapređenju i definisanju sadržaja preventivnih pregleda za svaku narednu godinu.

Godišnjim preventivnim pregledima pomaže se u prevenciji i ranoj detekciji potencijalnih zdravstvenih problema, što može omogućiti brže lečenje i sprečavanje ozbiljnijih komplikacija, te je shodno tome, Opšta bolnica „New hospital“ je omogućila i pogodnosti preventivnih pregleda za članove porodica zaposlenih.

Sa ciljem da se unapredi kvalitet života zaposlenih, nastavljamo da gradimo mostove između industrije i zdravstvenog sektora, postavljajući standarde u oblasti zdravlja zaposlenih, kao i standarde za druge kompanije.

Popularni tekstovi


dijareja prolivi kod dece

Dijareja kod dece

Pročitaj više >

Uspešna prva polovina 2024. godine u Opštoj Bolnici NEW Hospital

Pročitaj više >

vanja vaila vajagić terapije i mentalno zdravlje

Anksiozni poremećaji i traume

Pročitaj više >

Podeli: fb li tw email

Slične vesti

Open chat
Postavite pitanje našem call centru ✍🏻