New Hospital Logo

Renomirani hirurzi sa VMA operišu u bolnici NEW Hospital

Opšta bolnica NEW Hospital, koja akcenat stavlja na minimalno-invazivne operativne procedure, gde su rizici za pacijenta i period oporavka svedeni na minimum, svoj tim hirurga unapredila je dolaskom još 2 iskusna hirurga sa Vojnomedicinske akademije u Beogradu.

Reč je o specijalistima opšte hirurgije, dr Miodragu Jovanoviću i dr Damjanu Slavkoviću koji su Novosađanima i pacijentima iz Vojvodine sada dostupni u bolnici NEW Hospital.

Dr Miodrag Jovanović obavlja laparoskopske operacije žučne kese, preponskih i ventralnih kila, operacije bolnih prepona kod sportista, zatim operacije hijatus hernije i hirurgiju želuca.

Dr Damjan Slavković u našoj bolnici obavlja laparoskopske i klasične operacije iz oblasti kolorektalne hirurgije i hirurgije inflamatornih bolesti creva, laparoskopske operacije želuca, proktološke operacije, kao i operacije žučne kese.

Sve preglede i intervencije kod dr Jovanovića i dr Slavkovića možete zakazati putem našeg Call Centra:

0800 400 505

 

 

Popularni tekstovi


Sjajne vesti iz NEW Hospital-a: prvi put primenjena tehnika 3d modela u hirurškoj operaciji skolioze na ovim prostorima!

Pročitaj više >

Laparoskopija – prednosti za pacijente

Pročitaj više >

Imate problem sa gojaznošću? Opšta bolnica, New HOSPITAL dovodi eminentnog stručnjaka iz Turske za besplatne konsultacije!

Pročitaj više >

Podeli: fb li tw email

Slične vesti