New Hospital Logo

Radno vreme za prvomajske i uskršnje praznike u OB NEW Hospital

Sa nadolazećim prvomajskim i uskršnjim praznicima, NEW Hospital je predan nastavku pružanja vrhunske medicinske usluge i brige za naše pacijente. U skladu s tim, želimo obavestiti naše pacijente o radnom vremenu tokom ovih prazničnih dana.

U duhu naše predanosti pružanju kvalitetne zdravstvene nege, NEW Hospital će biti otvoren svakog dana tokom prvomajskih praznika i uskršnjeg vikenda. Naše vrata će biti otvorena od 8:00 do 15:30 sati kako bismo osigurali kontinuiranu podršku i lečenje za sve one koji nam se obrate.

Naši lekari opšte prakse i pedijatrijski tim su tu da pruži sveobuhvatnu negu, dijagnostiku i lečenje za pacijente svih uzrasta. Svesni smo koliko je važno da se deca i odrasli osećaju sigurno i imaju pristup medicinskoj pomoći u slučaju potrebe, čak i tokom praznika.

Za sve informacije o zakazivanju termina ili dodatne medicinske usluge, molimo vas da nas kontaktirate putem našeg call centra na telefone 021/ 3000 505 ili 069/ 84 00 505 . Vaša dobrobit je naš prioritet, i radujemo se što ćemo biti tu za vas tokom ovih prazničnih dana.

 

Popularni tekstovi


vanja vaila vajagić terapije i mentalno zdravlje

Anksiozni poremećaji i traume

Pročitaj više >

doziranje leka kod dece ibuprofen ili paracetamol

Doziranje sirupa za temperaturu kod dece (ibuprofen ili paracetamol)

Pročitaj više >

Kontinuirana promocija projekta EINSTEIN od strane predstavnika Opšte bolnice New Hospital

Pročitaj više >

Podeli: fb li tw email

Slične vesti

Open chat
Postavite pitanje našem call centru ✍🏻