New Hospital Logo

Opšta bolnica NEW Hospital obara rekorde u aprilu

Opšta bolnica NEW Hospital u Novom Sadu ponosno objavljuje izvanredne rezultate ostvarene tokom meseca aprila. Sa 172 izvedene operacije, 6472 pregleda i ne manje od 11226 pruženih usluga, NEW Hospital nastavlja da postavlja standarde u medicinskoj brizi i kvalitetu usluga.

Sa posetom od 2848 pacijenata tokom meseca, NEW Hospital je postao neprikosnoveni izbor za pacijente koji traže vrhunsku zdravstvenu negu u Novom Sadu i šire.

NEW Hospital se ponosi svojim modernim pristupom medicinskim tretmanima, opremom najnovije generacije i stručnim osobljem koje je posvećeno svakom pacijentu. Ova posvećenost rezultirala je visokim nivoom zadovoljstva pacijenata i izuzetnim rezultatima lečenja.

Lokacija bolnice na adresi Alberta Ajnštajna 1, pruža lak pristup svim pacijentima iz Novog Sada i okoline. Za pacijente je obezbeđen i parking. Za sve informacije i zakazivanje pregleda, pacijenti se mogu obratiti call centru na brojevima 021/3000 505 i 069/8400 505.

U NEW Hospitalu, svaki pacijent je prioritet, a kvalitet zdravstvene nege je naša misija. Uz vaše poverenje, nastavićemo da postavljamo standarde u medicini i pružamo vrhunsku negu koja zaslužuje svaki pacijent.

Za više informacija o uslugama i pregledima, posetite našu web stranicu www.newhospital.rs

Popularni tekstovi


vanja vaila vajagić terapije i mentalno zdravlje

Anksiozni poremećaji i traume

Pročitaj više >

doziranje leka kod dece ibuprofen ili paracetamol

Doziranje sirupa za temperaturu kod dece (ibuprofen ili paracetamol)

Pročitaj više >

Kontinuirana promocija projekta EINSTEIN od strane predstavnika Opšte bolnice New Hospital

Pročitaj više >

Podeli: fb li tw email

Slične vesti

Open chat
Postavite pitanje našem call centru ✍🏻