New Hospital Logo

Penzionerske kartice donose značajne popuste za zdravstvene usluge u Opštoj Bolnici NEW Hospital

U današnje vreme, briga o zdravlju postaje sve važnija, a pristup kvalitetnim zdravstvenim uslugama može biti presudan faktor za održavanje visokog nivoa životnog kvaliteta. Opšta bolnica NEW Hospital prepoznaje važnost podrške različitim društvenim grupama, uključujući i penzionere, te je uvela posebne pogodnosti za korisnike penzionerskih kartica.

Popust od 10% na usluge korisnicima penzionerske kartice

Novosadska i Pokrajinska filijala PIO Fonda potpisale su Ugovor o saradnji s Opštom bolnicom NEW Hospital. Prikazom penzionerske kartice od sad je moguće ostvariti brojne pogodnosti.

penzionerska kartica bolnica popust

Ono što mi želimo da svim korisnicima penzionerske kartice pružimo priliku da mogu da plaćaju sve naše intervencije na 12 meseci, uz popust 10 posto koji svaki korisnik, vlasnik penzionerske kartice i jedna dodatna usluga za bračnog druga, koji je isto penzioner, dajemo dodatni popust za oboje, na 24 mesečnih rata“, izjavio je dr Gordan Paroški, direktor Opšte bolnice „New Hospital“.

Mogućnost plaćanja intervencija na 12 mesečnih rata

Jedna od ključnih prednosti koje penzioneri mogu ostvariti jeste popust od 10% na lekarske preglede. Redovni pregledi su ključni za otkrivanje potencijalnih zdravstvenih problema u ranoj fazi, što omogućava efikasnije lečenje. Kroz ovu inicijativu, NEW Hospital želi podstaći penzionere da održavaju redovne medicinske preglede i brinu o svom zdravlju.

Transport pacijenata od mesta stanovanja do bolnice i od bolnice do mesta stanovanja (samo za operativno lečenje) je besplatan. Ukoliko se korisnik penzionerske kartice kao i njegov bračni drug podvrgnu operativnom lečenju celokupan iznos je moguće platiti na 24 mesečne rate. Plaćanje na rate podrazumeva potpisisavanje ugovora i blanko menice kao sredstva obezbeđenja. Popust se ne odnosi na laboratoriju i patohistološke analize, kao ni na sistematske preglede.

Uz sve ove pogodnosti, penzioneri koji koriste svoje penzionerske kartice u Opštoj bolnici NEW Hospital ne samo da ostvaruju značajne uštede, već i aktivno doprinose očuvanju sopstvenog zdravlja. Ova inicijativa ne samo da promoviše solidarnost i brigu o starijoj populaciji, već i gradi mostove između bolnice i zajednice, stvarajući osećaj poverenja i podrške.

Popularni tekstovi


vanja vaila vajagić terapije i mentalno zdravlje

Anksiozni poremećaji i traume

Pročitaj više >

doziranje leka kod dece ibuprofen ili paracetamol

Doziranje sirupa za temperaturu kod dece (ibuprofen ili paracetamol)

Pročitaj više >

Kontinuirana promocija projekta EINSTEIN od strane predstavnika Opšte bolnice New Hospital

Pročitaj više >

Podeli: fb li tw email

Slične vesti

Open chat
Postavite pitanje našem call centru ✍🏻