New Hospital Logo

Opšta bolnica NEW Hospital – Uspesi i briga o zdravlju u 2023. godini

Uzbudljiva 2023. godina je bila godina dostignuća i posvećene brige o našim pacijentima u Opštoj bolnici NEW Hospital. Sa ponosom objavljujemo da smo u ovoj godini ostvarili značajne rezultate koji su učvrstili našu misiju pružanja vrhunske zdravstvene nege.

Opšta bolnica NEW Hospital

Više od 1500 Operacija

Naša posvećena ekipa stručnjaka izvela je preko 1500 operacija različitih složenosti. Ovaj broj predstavlja ne samo brojke, već i individualne priče o uspešnim intervencijama koje su promenile živote naših pacijenata. Svaka operacija bila je vođena pažljivošću, stručnošću i sa velikom dozom empatije.

operaciona sala opše bolnice new hospital

Pregledano više od 67,000 pacijenata

Sa velikim zadovoljstvom možemo da kažemo da smo bili podrška i oslonac za više od 67000 pacijenata tokom 2023. godine. Njihovo poverenje u naš tim i našu negu je inspiracija za dalji napredak i kontinuirano unapređenje naših usluga.
Naša posvećenost pružanju vrhunske zdravstvene nege ostaje neupitna. Svaki pacijent je za nas važan, a njihovo zdravlje i dobrobit su naš prioritet. Uz najsavremeniju tehnologiju i najbolje stručnjake, radimo svakodnevno kako bismo osigurali najbolji mogući ishod za svakog pojedinca koji nam se obrati.

Poliklinika opšta bolnica new hospital

Zahvalnost našem timu i pacijentima

Ovaj uspeh ne bi bio moguć bez posvećenosti našeg tima stručnjaka koji su neprestano ulagali svoje znanje, veštine i srce kako bi pružili vrhunsku negu. Takođe, želimo da izrazimo zahvalnost našim dragocenim pacijentima koji su nam ukazali poverenje i omogućili nam da budemo deo njihovog putovanja ka zdravlju.
Sa preko 1500 uspešnih operacija i više od 67000 pregledanih pacijenata, NEW Hospital je bio stub zdravstvene nege i izuzetnih medicinskih intervencija tokom cele 2023. godine. Ovaj uspeh ne bi bio moguć bez predanosti našeg tima lekara, medicinskih sestara i celokupnog osoblja.

Zahvalnost i slavlje

Naša proslava u restoranu Mon Ami nije samo slavlje brojki i postignuća, već i prilika da izrazimo zahvalnost našem timu na trudu i predanosti koju su uložili tokom cele godine. Takođe, želimo da podelimo ovu radost sa svima koji su podržavali NEW Hospital i bili deo našeg puta ka vrhunskoj zdravstvenoj nezi.

Nastavljamo napredak

Nastavićemo da se usavršavamo i unapređujemo naše usluge kako bismo i dalje bili stub podrške zdravlju zajednice. Budućnost donosi nove izazove, ali i nove mogućnosti za rast i unapređenje, a mi smo spremni da nastavimo da budemo predvodnici u pružanju vrhunske zdravstvene nege.

Opšta bolnica NEW Hospital zahvaljuje se svima koji su bili deo naše priče o uspehu u 2023. godini. Nastavljamo da gradimo mostove ka zdravlju i blagostanju, jer je vaše zdravlje naša misija i strast.

Vaša Opšta bolnica NEW Hospital.

Popularni tekstovi


dijareja prolivi kod dece

Dijareja kod dece

Pročitaj više >

Uspešna prva polovina 2024. godine u Opštoj Bolnici NEW Hospital

Pročitaj više >

vanja vaila vajagić terapije i mentalno zdravlje

Anksiozni poremećaji i traume

Pročitaj više >

Podeli: fb li tw email

Slične vesti

Open chat
Postavite pitanje našem call centru ✍🏻