New Hospital Logo

Opšta bolnica NEW Hospital postavlja novi standard: Rekordni broj operacija u februaru!

Opšta bolnica NEW Hospital ponosno objavljuje najveći mesečni broj operacija od svog osnivanja u februaru! Sa impresivnih 159 operacija obavljenih tokom ovog najkraćeg meseca, nadmašili smo sva očekivanja i postavili novi standard u medicinskoj praksi.

Ovo dostignuće nije samo rezultat našeg napornog rada i posvećenosti, već i odraz poverenja koje nam je ukazano od strane naših pacijenata. Naša sposobnost da odgovorimo na potrebe zajednice i pružimo vrhunsku negu je neupitna.

Prelazimo granice: NEW Hospital obavlja najviše operacija u svojoj istoriji

U januaru i februaru ove godine, beležimo neverovatan porast od 31% u broju operacija u poređenju sa istim periodom prošle godine. Ova konstantna tendencija rasta svedoči o našem kontinuiranom unapređenju procesa i tehnologije, kao i o neprekidnom trudu da osiguramo najbolje moguće rezultate za naše pacijente.

Opšta bolnica NEW Hospital je vaša pouzdana destinacija za medicinsku negu koja prevazilazi očekivanja. Naš tim vrhunskih stručnjaka je posvećen vašem zdravlju i dobrobiti, pružajući personalizovanu i sveobuhvatnu negu u svakom trenutku.

Nova era u zdravstvenoj nezi: NEW Hospital beleži impresivan skok od 46% u broju pregleda

 

Uz sve to, naš tim stručnjaka kontinuirano radi na unapređenju procesa i tehnologije kako bi osigurao najefikasnije i najsigurnije iskustvo za naše pacijente. Bez obzira da li je u pitanju rutinski pregled ili složen medicinski tretman, Opšta bolnica NEW Hospital je tu da pruži vrhunsku negu i podršku u svakom koraku.Sa impresivnim povećanjem od 46% u odnosu na isti period prošle godine, ovo značajno povećanje broja pregleda nije slučajno – to je rezultat naše nepokolebljive predanosti unapređenju kvaliteta zdravstvene nege i zadovoljstva pacijenata.

Otkrijte zašto smo prvi izbor za vaše zdravstvene potrebe. Opšta bolnica NEW Hospital – gde briga postaje izuzetnost!

Popularni tekstovi


Svetski poznati interventni radiolog, profesor Okan Akhan u Opštoj bolnici NEW Hospital

Pročitaj više >

Opšta bolnica New Hospital kao član konzorcijuma uzima učešće na EU projektu EINSTEIN

Pročitaj više >

CT Enterografija: Detaljan pregled creva

Pročitaj više >

Podeli: fb li tw email

Slične vesti