New Hospital Logo

Očuvajte svoje zdravlje s gastroskopijom i kolonoskopijom dr sc. med. Dušana Grujića u Opštoj bolnici New Hospital

Dragi naši pacijenti i posetioci,

Gastroskopija i kolonoskopija

U nastojanju da unapredimo kvalitet vaše zdravstvene nege, sa ponosom predstavljamo – dr. Dušan Grujića, priznati gastroenterolog,  pruža ekskluzivne usluge gastroskopije i kolonoskopije u našoj Opštoj Bolnici New Hospital.

Zdravlje gastrointestinalnog trakta je od suštinskog značaja za vaš opšti dobrobit. Gastroskopija i kolonoskopija su ključne procedure za rano otkrivanje i prevenciju različitih gastrointestinalnih problema. Evo nekoliko razloga zašto biste trebali razmotriti ove procedure:

1. Rano Otkrivanje i Prevencija: Gastroskopija i kolonoskopija omogućavaju rano otkrivanje polipa, tumora, čira na želucu i drugih potencijalno ozbiljnih stanja. Rano otkrivanje može značajno povećati šanse za uspešno lečenje.

2. Precizna Dijagnostika: Dr. Dušan Grujić ima bogato iskustvo i stručnost u oblasti gastroenterologije, obezbeđujući preciznu i tačnu dijagnostiku.

3. Personalizovana Briga: Naš tim stručnjaka posvećen je vašem zdravlju i dobrobiti. Sastavićemo individualni plan brige koji odgovara vašim specifičnim potrebama i stanju.

4. Moderna Tehnologija: New Hospital je opremljen najnovijom medicinskom opremom, što omogućava visokokvalitetne i bezbedne procedure.

Zakazivanje je brzo i jednostavno. Samo nas kontaktirajte na 021/3000 505  i naša ljubazna koleginice iz call centar će vam pomoći da rezervišete termin koji vam odgovara.

kolonoskopija gastroskopija

Endoskopi poslednje generacije u opštoj bolnici New Hospital

Vaše zdravlje je na prvom mestu, i sada imate priliku da se brinete o svom gastrointestinalnom zdravlju uz pomoć dr. Dušana Grujića i Opšte Bolnice New Hospital. Ne čekajte – zakazivanjem gastroskopije i kolonoskopije činite korak ka dugotrajnom zdravlju i blagostanju.

Hvala vam što ste izabrali New Hospital za vašu medicinsku negu. Vaša dobrobit je naš prioritet.

S poštovanjem,  Opšta Bolnica New Hospital

Popularni tekstovi


vanja vaila vajagić terapije i mentalno zdravlje

Anksiozni poremećaji i traume

Pročitaj više >

doziranje leka kod dece ibuprofen ili paracetamol

Doziranje sirupa za temperaturu kod dece (ibuprofen ili paracetamol)

Pročitaj više >

Kontinuirana promocija projekta EINSTEIN od strane predstavnika Opšte bolnice New Hospital

Pročitaj više >

Podeli: fb li tw email

Slične vesti

Open chat
Postavite pitanje našem call centru ✍🏻