New Hospital Logo

OB NEW Hospital obara rekorde: preko 3000 sistematskih pregleda zakazano u 2024. godini

Sistematski pregledi igraju ključnu ulogu u očuvanju zdravlja populacije, identifikaciji potencijalnih zdravstvenih problema u ranoj fazi i smanjenju rizika od ozbiljnih oboljenja. NEW Hospital je prepoznao važnost ovih pregleda i posvetio se tome da ih omogući svojim pacijentima na najefikasniji i najprofesionalniji način.

Efikasnost i Profesionalnost: Sistematski Pregledi u OB NEW Hospitalu

Uspešni preventivni sistematski pregledi zaposlenih su ključni za očuvanje zdravlja i njihove produktivnosti. Mogućnost da se sve obavi na jednom mestu- od uzorkovanja laboratorijskih analiza, specijalističkih pregleda, sve potrebne dijagnostike i preporuka za dalju prevenciju bolesti ili pak lečenje i praćenje otkrivenih stanja i bolesti- Opštinska uprava Opštine Temerin prepoznala je u OB NEW Hospital još prošle godine. Tada je nakon preventivnih sistematskih pregleda u našoj bolnici obavljena i jedna od najopsežnijih hirurških intervencija- Komplikovana abdominalna histerektomija i operacija mioma težine 31kg!

OB NEW Hospital partnerstvom sa Opštinom Temerin jača prevenciju: Potpisan ugovori o sistematskim pregledima

Boris Stanojević, načelnik Opštinske uprave Opštine Temerin i Nenad Ljubičić, predsednik Sindikata, bili su u poseti našoj bolnici kada je potpisan ugovor za 2024.godinu i sa našom menadžerkom za razvoj poslovanja Draganom Boka, napravljen je plan organizacije sistematskih pregleda. Kako su obojica istakla, njihove kolege prezadovoljne su saradnjom sa našom bolnicom- ambijentom, ljubaznošću, pristupom i stručnošću lekara, a posebno im znači i činjenica da im je odobreno plaćanje na rate administrativnom zabranom, kako za njih tako i za članove njihovih porodica.

NEW Hospital obara rekorde: Preko 3000 sistematskih pregleda zakazano u 2024. godini

Rekordni broj od preko 3000 dogovorenih sistematskih pregleda u 2024. godini predstavlja dostignuće koje nije samo brojka, već snažan pokazatelj posvećenosti OB NEW Hospitala zdravlju svojih pacijenata i celokupnoj zajednici. U godinama koje dolaze, OB NEW Hospital će nastaviti da se trudi da unapredi i proširi svoje usluge kako bi ostao lider u pružanju kvalitetne zdravstvene nege i podrške.

Popularni tekstovi


vanja vaila vajagić terapije i mentalno zdravlje

Anksiozni poremećaji i traume

Pročitaj više >

doziranje leka kod dece ibuprofen ili paracetamol

Doziranje sirupa za temperaturu kod dece (ibuprofen ili paracetamol)

Pročitaj više >

Kontinuirana promocija projekta EINSTEIN od strane predstavnika Opšte bolnice New Hospital

Pročitaj više >

Podeli: fb li tw email

Slične vesti

Open chat
Postavite pitanje našem call centru ✍🏻