New Hospital Logo

NOVO!!! Infuzione terapije u NEW Hospital

Mnogo je situacija i simptoma koji nam remete dobar osećaj, ili nam se dešavaju u sklopu, odnosno kao posledica određenih bolesti. Veoma često se ljudi koji su „u najboljim godinama“ i punoj radnoj snazi osećaju nemoćno, bezvoljno, pospano, čak i depresivno. Kada se jave lekaru i obave osnovne preglede – sve bude u redu. Ali osećaj govori drugačije.

INFUZIONE terapije su se pokazale kao vrlo delotvorne i efikasne upravo kod ovakvih stanja. Intravenskom primenom različitih lekova i suplemenata, nakon obavljenog pregleda, ozdravljenje je mnogo brže, kao i vraćanje snage i elana za sve dnevne aktivnosti.

Infuzione terapije – vrste

Opšta bolnica NEW Hospital u svom setu medicinskih usluga od sada nudi još nešto: delotvorne infuzione terapije. U bolnici NEW Hospital možete dobiti nekoliko različitih „koktela“ infuzione terapije, u ambulantnim uslovima, uz obavezan pregled lekara pre ordiniranja terapije.

Koje sve infuzione terapije nudimo:

  1. DETOX infuzija za hidrataciju, čišćenje jetre i oslobađanje od mučnine  – 4500 RSD ( 2 x nedeljno)
  2. IMMUNO infuzija za prevenciju gripa, prehlade, alergija i jačanje odbrambenih sposobnosti organizma – 5000 RSD (3 x 10 dana)
  3. ANTISTRES infuzija za smanjenje osećaja hroničnog umora i za zdraviji san – 5000 RSD ( 1 x 5 dana)
  4. STOP BOL infuzija za smanjenje svih vrsta bolova i relaksaciju nakon jakih treninga – 4500 RSD ( 1-3-5 x nedeljno)
  5. REGENERATIVNA infuzija za usporavanje procesa starenja, sa jakim antioksidativnim efektima – 5000 RSD (1-3 x nedeljno u trajanju 4 do 8 nedelja)
  6. DIET infuzija za brz oporavak tokom dijareje i povraćanja – 4500 RSD ( 3-5 x nedeljno)

Infuzione terapije i na Vašoj adresi

Navedene cene infuzione terapije odnose se na ambulantno davanje infuzije. Navedene cene infuzione terapije uključuju i pregled lekara opšte prakse.

Ukoliko želite infuzije, tj. infuzione terapije na svojoj kućnoj adresi, i to je moguće. NEW Hospital tim će Vam izaći u susret i doći na Vašu adresu. U tom slučaju cena po infuziji se povećava za 3000 RSD.

Za sve dodatne informacije i zakazivanje infuzione terapije možete nas kontaktirati putem besplatne telefonske linije: 0800 400 505.

 

Popularni tekstovi


dijareja prolivi kod dece

Dijareja kod dece

Pročitaj više >

Uspešna prva polovina 2024. godine u Opštoj Bolnici NEW Hospital

Pročitaj više >

vanja vaila vajagić terapije i mentalno zdravlje

Anksiozni poremećaji i traume

Pročitaj više >

Podeli: fb li tw email

Slične vesti

Open chat
Postavite pitanje našem call centru ✍🏻