New Hospital Logo

NEW Hospital: Rekordnih 52 operacija nedeljno u maju!

Opšta bolnica NEW Hospital s ponosom objavljuje izuzetne rezultate ostvarene tokom meseca maja 2024. godine. Naša posvećenost kvalitetnoj zdravstvenoj nezi, kao i stalna modernizacija naših usluga, doprineli su značajnom porastu broja pacijenata, pregleda i usluga u odnosu na isti period prošle godine.

ortopedija usluge new hospital

Impresivna statistika za maj 2024.

U maju 2024. godine, NEW Hospital je zabeležila neverovatan rast u svim segmentima zdravstvenih usluga:

Broj pacijenata: U maju 2024. godine primili smo 2776 pacijenata, što predstavlja povećanje od 42% u odnosu na maj 2023. godine, kada smo imali 1960 pacijenata.
Broj pregleda: Ukupno smo obavili 5851 pregled, što je rast od 30% u poređenju sa 4497 pregleda u maju 2023. godine.
Broj usluga: Naša bolnica je pružila 9524 usluga tokom maja 2024. godine, što je povećanje od 24% u odnosu na 7699 usluga iz istog perioda prošle godine.

Rekordan broj operacija


Posebno ističemo da smo u maju 2024. godine izveli rekordnih 52 operacije nedeljno. Ovaj uspeh ne bi bio moguć bez izvanrednog rada i posvećenosti našeg medicinskog osoblja, kao i kontinuiranih ulaganja u najsavremeniju medicinsku opremu i tehnologiju.

Povećanje Kapaciteta i Kvaliteta

Povećan broj pacijenata, pregleda i usluga rezultat je naše stalne težnje ka unapređenju kvaliteta nege i proširenju kapaciteta bolnice. Novi specijalisti, bolji uslovi rada i dodatna oprema omogućili su nam da efikasnije odgovaramo na potrebe naših pacijenata i pružimo im vrhunsku medicinsku uslugu.

Zahvalnost Pacijentima

Iskreno se zahvaljujemo svim našim pacijentima na ukazanom poverenju. Vaša podrška i pozitivne povratne informacije podstiču nas da budemo još bolji i da neprestano unapređujemo naše usluge.

Gledajući u Budućnost

NEW Hospital će nastaviti da radi na unapređenju zdravstvene zaštite i pružanju najbolje moguće nege svim našim pacijentima. Očekujemo još bolji učinak u narednim mesecima, uz konstantno poboljšanje naših kapaciteta i kvaliteta usluga.

Posetite nas i uverite se zašto je Opšta bolnica NEW Hospital pravi izbor za vaše zdravlje!

Popularni tekstovi


vanja vaila vajagić terapije i mentalno zdravlje

Anksiozni poremećaji i traume

Pročitaj više >

doziranje leka kod dece ibuprofen ili paracetamol

Doziranje sirupa za temperaturu kod dece (ibuprofen ili paracetamol)

Pročitaj više >

Kontinuirana promocija projekta EINSTEIN od strane predstavnika Opšte bolnice New Hospital

Pročitaj više >

Podeli: fb li tw email

Slične vesti

Open chat
Postavite pitanje našem call centru ✍🏻