New Hospital Logo

Inovacije u Ortopediji: NEW Hospital predvodi savremene tretmane

Ugradnja veštačkog zgloba kuka

Okoštavanje zglobova: Savladajte bol i ograničenja

Ortopedski problemi, posebno okoštavanje zglobova, predstavljaju značajan izazov u savremenoj medicini. Ova stanja, koja se obično manifestuju kroz trošenje i istanjivanje hrskavice, rezultiraju oticanjem, crvenilom i bolovima u zglobovima, ograničavajući svakodnevno funkcionisanje pacijenata.

Sveobuhvatni tretmani za oporavak zglobne mobilnosti

U početnim fazama ovih stanja, tretman obično uključuje fizikalnu terapiju, antireumatike, suplemente za hrskavicu i intrazglobne injekcije. U kasnijim fazama, kada je hrskavica potpuno istrošena i svakodnevno funkcionisanje pacijenata postaje znatno otežano, često je neophodna ugradnja veštačkog zgloba.

Ugradnja veštačkog zgloba kuka: put ka životu bez bola

NEW Hospital, posebno ističe uspeh svojih operacija ugradnje veštačkih zglobova kuka. Ugradnja se vrši prednjim, minimalno invazivnim pristupom, koji omogućava brži oporavak, slabije postoperativne bolove i olakšava život pacijenata nakon operacije. Pacijenti se brzo vraćaju svojim prethodnim životnim i radnim aktivnostima, ali sada oslobođeni bola.

Zakazivanje konsultacija je brzo i lako – pozovite nas još danas i povratite svoju pokretljivost.

0800 400 505

Povrede karličnog prstena: ekspertska nega za kompleksne povrede

NEW Hospital se takođe posvećeno bavi lečenjem povreda karličnog prstena, koje se smatraju među najtežim povredama koštano-zglobnog sistema. Iako ove povrede ne rezultiraju visokim stepenom invalidnosti poput povreda kičmenih pršljenova, neadekvatno lečenje može dovesti do manjeg ili većeg stepena invalidnosti. U Srbiji su ustanove koje tretiraju ove povrede prema najnovijim svetskim standardima retke, ali NEW Hospital predstavlja izuzetak.

Tim profesionalaca za tretman složenih ortopedskih slučajeva

Povrede karličnog prstena često su praćene povredama unutrašnjih organa, što zahteva tim iskusnih i obučenih hirurga, urologa, a ponekad i ginekologa. NEW Hospital ima adekvatan tim za lečenje ovih povreda, i tehnički je u potpunosti opremljena za ovakve slučajeve, kako u operacionoj sali tako i za postoperativni period koji zahteva intenzivnu negu.

Posvećenost unapređenju zdravstvene nege u Srbiji

NEW Hospital nastavlja da se bavi pružanjem visokokvalitetne nege pacijentima, te je posvećena stalnom unapređenju svojih usluga i pružanju inovativnih rešenja za ortopedske probleme. Kroz svoj stalni rad i predanost, bolnica nastavlja da unapređuje kvalitet života svojih pacijenata, pružajući im priliku da se brže vrate svojim svakodnevnim aktivnostima i žive život bez bola.

Visoki standardi u lečenju povreda karličnog prstena

Kroz visoke standarde u lečenju povreda karličnog prstena, NEW Hospital doprinosi unapređenju standarda zdravstvene nege u Srbiji i pruža sveobuhvatnu negu pacijentima koji se suočavaju sa ovim teškim povredama.

 

Ne dozvolite da ortopedske povrede ili stanja ograničavaju vaš kvalitet života. Kontaktirajte NEW Hospital danas i zakažite konsultacije. Naš tim stručnjaka je tu da vam pomogne da se vratite životu bez bola.

0800 400 505

Popularni tekstovi


doziranje leka kod dece ibuprofen ili paracetamol

Doziranje sirupa za temperaturu kod dece (ibuprofen ili paracetamol)

Pročitaj više >

Kontinuirana promocija projekta EINSTEIN od strane predstavnika Opšte bolnice New Hospital

Pročitaj više >

NEW Hospital: Rekordnih 52 operacija nedeljno u maju!

Pročitaj više >

Podeli: fb li tw email

Slične vesti

Open chat
Postavite pitanje našem call centru ✍🏻