New Hospital Logo

Gibonni posetio bolnicu NEW Hospital

Jedna od najvećih regionalnih muzičkih zvezda, Zlatan Stipišić Gibonni, posetio je tokom protekle nedelje Opštu bolnicu NEW Hospital, u svojstvu dragog gosta.

Gibonni, koji je boravio tih dana u Novom Sadu, imao je želju da obiđe našu bolnicu, koja slovi za najmoderniju i najsavremenije opremljenu bolnicu u regionu, da upozna vlasnika, direktora i kompletan medicinski tim koji je zaslužan što su medicinske usluge konačno i na ovim prostorima podignute na najviši, svetski nivo.

Gibonni je imao priliku da prođe kroz našu polikliniku, dijagnostički centar, stacionar, ali je izrazio interesovanje da obiđe i operacione sale koje su u našoj bolnici opremljene po najvišim svetskim standardima. Od strane vlasnika bolnice, dr Gordana Paroškog i direktora, Nebojše Malenkovića, Gibonni je upoznat i sa daljim razvojnim planom bolnice NEW Hospital, koja teži da vrhunske medicinske usluge i minimalno invazivne hirurške procedure omogući što većem broju pacijenata u Vojvodini i regionu.

Istog dana, Gibonni je bio specijalni muzički gost korporativne proslave povodom 30. rođendana kompanije PAROCO Medical Equipment, u čijoj velikoj biznis porodici posluje i bolnica NEW Hospital.

Popularni tekstovi


miom tumor operaci dr goran malenkovic new hospital

Uklonjen gigantski tumor u Opštoj bolnici NEW Hospital

Pročitaj više >

ultrazvuk beba

Oktobarska akcija – Besplatan ultrazvuk kukova uz pedijatrijski pregled

Pročitaj više >

urodinamika

Urodinamika i urološka dijagnostika

Pročitaj više >

Podeli: fb li tw email

Slične vesti