New Hospital Logo
deco

Orhidopeksija

Spuštanje testisa iz trbušne duplje u skrotum

Vratite samopouzdanje i kvalitet života uz našu najsavremeniju tehniku spuštanja testisa u skrotum.

Ako ste muškarac ili roditelj deteta koji se suočava sa problemom nespuštenih testisa, svesni ste da ovo stanje može uticati na plodnost, samopouzdanje i čak povećati rizik od razvoja testikularnog karcinoma. Naša najmodernija bolnica NEW Hospital nudi Orhidopeksiju – uspešnu hiruršku intervenciju koja može rešiti ove probleme i poboljšati kvalitet života.

Zašto da dodjete u NEW Hospital

  • Najmodernija oprema: Naša bolnica je opremljena najsavremenijom medicinskom opremom i tehnologijom koja omogućava precizne, minimalno invazivne zahvate, smanjujući rizik od komplikacija i skraćujući vreme oporavka.
  • Iskusni i stručni lekari: Naš tim čine vrhunski hirurzi sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti urologije, koji su specijalizovani za Orhidopeksiju. Oni će se posvetiti vašem slučaju, pružajući pažljivu, ličnu negu i stručno vođenje kroz ceo proces.
  • Postoperativni oporavak: Razumemo koliko je važan brz i bezbolan oporavak nakon hirurške intervencije. Zato smo kreirali posebno dizajnirane prostore za postoperativni oporavak, gde će vam naše osoblje pružiti sve neophodne usluge kako biste se što pre vratili normalnom životu.
  • Empatična komunikacija: Znamo da problem nespuštenih testisa može biti osetljiva tema za mnoge muškarce. Naša bolnica pruža saosećajnu i razumevajuću atmosferu, gde možete otvoreno razgovarati o svojim problemima i očekivanjima.
  • Fleksibilno zakazivanje i podrška: Da bismo vam olakšali dolazak na konsultacije i intervenciju, nudimo fleksibilno zakazivanje. Takođe, naša podrška je dostupna pre, tokom i nakon zahvata kako bismo osigurali vašu sigurnost i zadovoljstvo.

Kako se izvodi orhidopeksija?

Orhidopeksija se obično izvodi pod opštom anestezijom. Tokom zahvata, hirurg pravi mali rez u preponama i donjem delu skrotuma. Testis se zatim pažljivo spušta u skrotum i pričvršćuje na odgovarajućem mestu. U nekim slučajevima, može biti potrebno izvesti dodatne zahvate kako bi se obezbedilo pravilno pozicioniranje testisa.

Zakažite konsultacije besplatnim pozivom.

Da biste zakazali konsultacije sa našim stručnjacima i saznali više o tome kako Orhidopeksija može poboljšati vašu plodnost, samopouzdanje i kvalitet života, pozovite nas ili zakažite putem forme. Ne dozvolite da nespušteni testisi utiču na vašu budućnost – preuzmite kontrolu nad svojim zdravljem i odlučite se za Orhidopeksiju, sigurno i efikasno rešenje koje vam nudi naša bolnica.

Savremenost i briga o pacijentima

U našoj bolnici, posvećeni smo pružanju najbolje moguće nege pacijentima koji se suočavaju sa problemom nespuštenih testisa. Orhidopeksija je dokazano uspešna metoda koja vam može pomoći da povratite samopouzdanje i zaštitite svoje reproduktivno zdravlje. Ne čekajte, kontaktirajte nas danas i započnite svoj put ka boljem zdravlju i srećnijem životu.

NEW Hospital je najasavremenija opremljena bolnica u regionu, sa lekarskim kadrom školovanim u eminentnim svetskim ustanovama što znači da pacijenti imaju tretman kakav je dostupan u najboljim svetkim bolnicama i medicinskim centrima. Od prvog trenutka kada kročite u bolnicu, do momenta otpusta osećate se potpuno sigurno jer o vama brine tim lekara i medicinskog osoblja.

Doktori

dr Senjin Đozić

dr Senjin Đozić

Spec.urologije

Usluge koje lekar obavlja: Dijagnostičke procedure Pregled Ultrazvuk urotrakta TRUS…

Saznajte više o doktoru
Dr Paunel Popov

Dr Paunel Popov

Spec. urologije

Usluge koje lekar obavlja: specijalistički pregled operacije bubrega (afunkcija, kamen,…

Saznajte više o doktoru
Prof. dr Jasenko Đozić

Prof. dr Jasenko Đozić

Spec.urologije

Usluge koje lekar obavlja: Dijagnostičke procedure –Ultrazvuk urotrakta,…

Saznajte više o doktoru
Dr Borislav Njegovan

Dr Borislav Njegovan

Spec. urologije

Usluge koje lekar obavlja: operacije bubrega (afunkcija, kamen, ciste bubrega…)…

Saznajte više o doktoru

Orhidopeksija

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

phone 021 3000 505 / 069 8400 505
Cena pregleda 250.000 RSD
Zakazivanje srpski

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

Open chat
Postavite pitanje našem call centru ✍🏻