New Hospital Logo
deco

Liposukcija stomaka i struka

Liposukcija Stomaka i Struka - OB NEW Hospital u Novom Sadu

Liposukcija stomaka i struka u OB NEW Hospital je precizan i efikasan hirurški zahvat koji vam može pomoći da postignete telo koje želite. Bez obzira da li želite da se oslobodite upornih masnih naslaga ili da konturišete svoje telo, naš tim stručnjaka je ovde da vam pruži željene rezultate.

Šta je Liposukcija Stomaka i Struka?

Liposukcija stomaka i struka je hirurška procedura koja uklanja višak masnoće sa ovih oblasti, stvarajući glatke i definisane konture. Ovaj tretman može radikalno transformisati vaš izgled, poboljšati vašu figuru i povećati vaše samopouzdanje.

Zašto Izabrati Liposukciju Stomaka i Struka u OB NEW Hospital?

  • Vrhunski Stručnjaci: Naši hirurzi su specijalizovani za liposukciju, prilagođavajući svaki zahvat vašem telu i željama.
  • Individualni Pristup: Pristupamo svakom pacijentu sa razumevanjem i pažnjom, prilagođavajući proceduru vašim specifičnim potrebama.
  • Najmodernija Tehnologija: Koristimo najsavremeniju tehnologiju i tehniku za precizno uklanjanje masnoće i minimalne ožiljke.
  • Sigurnost i Komfor: Pacijentova bezbednost i udobnost su nam na prvom mestu.

Kako se Izvodi Procedura?

Zahvat traje od 1-3 sata, a izvodi se pod lokalnom ili opštom anestezijom. Hirurg će precizno ukloniti masnoću sa stomaka i struka, konturišući telo prema vašim željama.

Ko je Idealni Kandidat?

Ako imate višak masnoće na stomaku i struku koji se ne može ukloniti dijetom ili vežbanjem, možete biti idealan kandidat za ovu proceduru.

Nakon Procedure

Važno je da se pridržavate postoperativnih instrukcija i perioda oporavka da biste postigli najbolje rezultate. Naš tim će vam pružiti podršku i smernice tokom celog procesa oporavka.

Zakazivanje i Besplatna Konsultacija

Razmišljate o liposukciji stomaka i struka? Kontaktirajte nas danas za besplatnu konsultaciju i otkrijte kako možemo da vam pomognemo.

Zakažite lako već danas

Liposukcija stomaka i struka u OB NEW Hospital nije samo estetska procedura; to je investicija u vaše samopouzdanje i dobrobit. Sa iskusnim timom koji koristi najmodernije tehnike, možete biti sigurni da ćete dobiti izgled koji želite. Iskusite razliku OB NEW Hospital danas.

Doktori

dr Miloš Kovačević

dr Miloš Kovačević

spec. plastične i rekonstruktivne hirurgije

Usluge koje lekar obavlja: Estetska hirurgija…

Saznajte više o doktoru
dr Biljana Ivošević Stegić

dr Biljana Ivošević Stegić

spec. plastične i rekonstruktivne hirurgije

Dr Biljana Ivošević Stegić je priznati stručnjak sa preko 25…

Saznajte više o doktoru

Liposukcija stomaka i struka

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

phone 021 3000 505 / 069 8400 505
Cena pregleda 300.000 RSD
Zakazivanje srpski

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

Open chat
Postavite pitanje našem call centru ✍🏻