New Hospital Logo

Dve godine izvrsnosti i posvećenosti: slavimo sa ponosom

Dragi posetioci i pacijenti,

Sa ponosom obeležavamo drugu godišnjicu Opšte bolnice NEW Hospital i koristimo priliku da se osvrnemo na rezultate koje smo postigli. Naša misija od prvog dana bila je da pružimo najkvalitetniju medicinsku pomoć i negu svakome ko je došao u našu bolnicu.

Nekada mogu i brojevi da govore:

  • 2.651 operacija: Ovo nije samo broj, već priča o hiljadama ljudi kojimo smo pružili najbolje što je dostupno od strane medicine. Svaka operacija bila je svedočanstvo našeg stručnog tima i njihove odlučnosti da pruži najbolju moguću negu.
  • 85.022 pregleda: Kroz ove pregleda smo slušali, razumeli i pružili rešenje mnogim zdravstvenim izazovima. Ovaj broj predstavlja naše svakodnevno zalaganje da obezbedimo sveobuhvatnu zdravstvenu uslugu.
  • 1.955 pacijenata u stacionaru: Naš stacionar postao je mesto za mnoge kojima su bili preko potrebni oporavak i nega. Broj svedoči o našoj sposobnosti da pružimo toplo i brižno okruženje, dok naši pacijenti prelaze put ka zdravlju.

U ovom trenutku želimo da izrazimo našu duboku zahvalnost svim našim pacijentima koji su nam ukazali poverenje, našem osoblju koje svakodnevno pokazuje neverovatnu predanost i stručnost, i svima vama koji ste bili deo naše zajednice tokom prethodne dve godine.

Kako ulazimo u treću godinu našeg postojanja, obećavamo da ćemo nastaviti sa istom posvećenošću, usmereni ka još većim standardima i nastaviti da služimo našoj zajednici najbolje što možemo.

Hvala vam što ste sa nama. Neka sledeća godina donese još više uspeha, zdravlja i sreće za sve nas.

 

Popularni tekstovi


miom tumor operaci dr goran malenkovic new hospital

Uklonjen gigantski tumor u Opštoj bolnici NEW Hospital

Pročitaj više >

ultrazvuk beba

Oktobarska akcija – Besplatan ultrazvuk kukova uz pedijatrijski pregled

Pročitaj više >

urodinamika

Urodinamika i urološka dijagnostika

Pročitaj više >

Podeli: fb li tw email

Slične vesti