New Hospital Logo

AKCIJA!!! Ultrazvučni pregled dojke 2+1 gratis

Akcija je završena

U oktobru, povodom obeležavanja meseca borbe protiv raka dojke, i ove godine nastavljamo sa nekoliko motivišućih akcija za žene.

Preventivni ultrazvučni ili mamografski pregledi dojke, jednom godišnje, predstavljaju zlatni standard za rano otkrivanje karcinoma dojke. Podsećamo, samo rano otkriven rak dojke ima veliku šansu da se u potpunosti izleči. Rak dojke se ne može sprečiti, ali rano otkrivanje može da sačuva život.

Tokom meseca u bolnici NEW Hospital imamo akciju Ultrazvučni pregled dojke 2+1 gratis. Želja nam je da motivišemo što više žena da dođu na pregled, da se organizuju mame, ćerke, sestre, prijateljice, koleginice i u grupi dođu na pregled. U tom slučaju, umesto 3 pregleda, platiće samo 2.

Ultrazvučni pregled dojke po standardnom cenovniku košta 4000 dinara, a tokom oktobra, prilikom grupnog zakazivanja, cena je 2600 dinara.

Iskoristite sjajnu priliku, budite hrabre, pregledajte se i budite bezbrižne do naredne godine.

Preglede možete zakazati putem našeg Call Centra: 0800 400 505

Popularni tekstovi


miom tumor operaci dr goran malenkovic new hospital

Uklonjen gigantski tumor u Opštoj bolnici NEW Hospital

Pročitaj više >

ultrazvuk beba

Oktobarska akcija – Besplatan ultrazvuk kukova uz pedijatrijski pregled

Pročitaj više >

urodinamika

Urodinamika i urološka dijagnostika

Pročitaj više >

Podeli: fb li tw email

Slične vesti

AKCIJA! Mamografija po ceni 3500 rsd

Drage dame, kako bismo tokom oktobra, meseca koji je posvećen borbi protiv karcinoma dojke, motivisali što više vas da obavite preventivni pregled, realizovali smo nekoliko…

Pročitaj više >