New Hospital Logo
deco

Specijalistički pregled dermatologa sa dermoskopijom

Dermatologija

Pripremite Kožu za Leto: Specijalistički Dermatološki Pregled sa Dermatoskopijom – NEW Hospital

„Kako se letnja sezona približava, vitalno je da se vaša koža pravilno pregleda i pripremi za sunčeve zrake. Naš ‘Specijalistički Dermatološki Pregled sa Dermatoskopijom’ u New Hospital pruža vam priliku da se duboko zagledate u svoju kožu i identifikujete potencijalne probleme. Dermatoskopija je neinvazivna dijagnostička metoda koja nam omogućava da precizno pregledamo vašu kožu, identifikujemo atipične mladeže i druge lezije koje mogu ukazivati na rizik od raka kože. Ovaj pregled je ključan za rano otkrivanje i uspešno lečenje melanoma. Ne dozvolite da vam bilo šta pokvari letnji odmor, zakazite svoj pregled već danas.“

Pregled dermatologa sa dermoskopijom je važan iz više razloga:

  1. Rano otkrivanje raka kože: Dermoskopija može pomoći u ranom otkrivanju melanoma i drugih oblika raka kože, što je ključno za uspešno lečenje. Ako se melanom otkrije i tretira u ranoj fazi, prognoza je znatno bolja.
  2. Smanjenje nepotrebnih biopsija: Dermoskopija omogućava dermatologu da bolje razlikuje maligne lezije od benignih, što može smanjiti broj nepotrebnih biopsija kože.
  3. Praćenje promena kože: Dermoskopija može biti korisna za praćenje promena u izgledu postojećih lezija ili mladeža tokom vremena.

Dermatoskopski pregledi se preporučuju osobama koje su pod povećanim rizikom za razvoj raka kože. To uključuje:

  • Osobe sa svetlom kožom, plavim ili zelenim očima, i crvenom ili plavom kosom.
  • One koji su imali previše izlaganja suncu tokom života, posebno oni koji su često izgoreli na suncu ili su koristili solarijum.
  • Osobe sa velikim brojem mladeža ili sa atipičnim (nepravilnim) mladežima.
  • One s ličnom ili porodičnom istorijom raka kože.
  • Osobe sa oslabljenim imunološkim sistemom.

Bez obzira na nivo rizika, svako bi trebao redovno proveravati svoju kožu i obratiti pažnju na bilo kakve promene ili nove lezije. Ako primetite bilo šta sumnjivo, trebali biste zakazati pregled kod dermatologa.

 

„Ne čekajte da problemi sa kožom pokvare vaše leto. Budite proaktivni i zakažite svoj specijalistički dermatološki pregled sa dermoskopijom već danas u New Hospital. Zaštitite svoju kožu i uživajte u letu bez brige.“

 

Doktori

Specijalistički pregled dermatologa sa dermoskopijom

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

phone 021 3000 505 / 069 8400 505
Cena pregleda 6.000 RSD
Zakazivanje srpski

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

Open chat
Postavite pitanje našem call centru ✍🏻