New Hospital Logo
deco

Sistematski pregled za upis u vrtić

Pedijatrija

Dobrodošli u NEW Hospital: Pedijatrija kao porodično iskustvo

U NEW Hospital, pedijatrija nije samo medicinska disciplina – to je pravo porodično iskustvo. Naša pedijatrijska ambulanta dizajnirana je u skladu sa potrebama roditelja i dece, stvarajući prijateljsko i toplo okruženje u kojem će se cela porodica osećati dobrodošlo.

Zašto da svoje dete dovedete u NEW Hospital

  • Individualni pristup: Naši stručnjaci za pedijatriju posvećeni su pružanju personalizovane zdravstvene zaštite vašem detetu, tretirajući ga kao individuu u svom jedinstvenom okruženju i razvoju. Naš cilj je da vaše dete oseća podršku, razumevanje i prijateljstvo tokom svake posete.

 

  • Porodične vrednosti: U NEW Hospital pedijatrijskoj ambulanti, porodica je uvek u centru pažnje. Ohrabrujemo vas da zajedno sa vašim mališanom posetite našu ambulantu i upoznate naš tim. Želimo da se osećate kao kod kuće, u gostima kod prijatelja, a ne kao u bolnici.

 

  • Play terapija: Naša pedijatrijska ambulanta koristi elemente play terapije kako bi vaše dete osećalo da smo svi zajedno deo tima koji se suočava sa izazovima odrastanja, bolestima i drugim preprekama. Kroz ovaj pristup, vaše dete će doživeti pregled kao značajan i važan događaj, bez stresa i nelagodnosti.

 

  • Savremena oprema i stručnost: New Hospital pedijatrijska ambulanta koristi najsavremeniju medicinsku opremu i tehnologiju kako bi pružila najbolju moguću zdravstvenu zaštitu vašem detetu. Naš stručni tim pedijatara i medicinskih sestara kontinuirano se usavršava kako bi ostao u korak sa najnovijim dostignućima u oblasti pedijatrije.

 

Zajedno stvaramo najbolje uslove za vašeg mališana

Dođite da nas upoznate i da zajedno stvorimo najbolje uslove za vašeg mališana.

Vaša porodica zaslužuje najbolju negu, a mi smo tu da joj to pružimo. Vidimo se u NEW Hospital-u!

 

Ne čekajte! Zakažite pregled za vašeg mališana u NEW Hospital pedijatrijskoj ambulanti već danas i iskusite zdravstvenu zaštitu koja stavlja porodicu na prvo mesto. Pridružite nam se u stvaranju srećnijeg i zdravijeg detinjstva za vaše dete. 

 

Sistematski pregled za upis deteta u vrtić

je medicinski pregled koji se obavlja kako bi se utvrdilo da li dete ispunjava zdravstvene uslove za pohađanje vrtića. Ovaj pregled je važan kako bi se obezbedilo da deca budu zdrava, bezbedna i spremna za socijalizaciju i učenje u vrtićkom okruženju. Evo šta obično uključuje sistematski pregled za upis u vrtić:

  1. Anamneza: Lekar razgovara sa roditeljima ili starateljima o zdravstvenoj istoriji deteta, eventualnim bolestima, alergijama i porodičnoj anamnezi.
  2. Merenje visine, težine i obima glave: Ova merenja se vrše kako bi se pratili rast i razvoj deteta.
  3. Fizički pregled: Lekar vrši opšti fizički pregled kako bi identifikovao eventualne fizičke abnormalnosti, znakove bolesti ili povrede.
  4. Imunizacije: Proverava se da li je dete vakcinisano i da li su sve vakcine u skladu sa preporukama.
  5. Provera razvoja: Lekar prati razvojne milestone deteta, kao što su sposobnost hodanja, govora, socijalnog razvoja i kognitivnih veština.
  6. Saveti i preporuke: Lekar pruža savete roditeljima o nezi i brizi za dete u vrtiću, uključujući higijenu, ishranu, prevenciju povreda i kako reagovati u slučaju bolesti.

Cilj sistematskog pregleda za upis u vrtić je da se obezbedi da deca koja pohađaju vrtić budu zdrava, spremna za socijalizaciju i učenje u grupnom okruženju. Takođe, ovaj pregled pomaže u identifikaciji eventualnih problema sa zdravljem deteta i pruža priliku za postavljanje pitanja i dobijanje saveta o brizi za dete dok je u vrtiću.

Doktori

Sistematski pregled za upis u vrtić

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

phone 021 3000 505 / 069 8400 505
Cena pregleda 3500 RSD
Zakazivanje srpski

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.