New Hospital Logo
deco

Sistematski pregled za upis u I razred

Pedijatrija

Dobrodošli u NEW Hospital: Pedijatrija kao porodično iskustvo

U NEW Hospital, pedijatrija nije samo medicinska disciplina – to je pravo porodično iskustvo. Naša pedijatrijska ambulanta dizajnirana je u skladu sa potrebama roditelja i dece, stvarajući prijateljsko i toplo okruženje u kojem će se cela porodica osećati dobrodošlo.

Zašto da svoje dete dovedete u NEW Hospital

  • Individualni pristup: Naši stručnjaci za pedijatriju posvećeni su pružanju personalizovane zdravstvene zaštite vašem detetu, tretirajući ga kao individuu u svom jedinstvenom okruženju i razvoju. Naš cilj je da vaše dete oseća podršku, razumevanje i prijateljstvo tokom svake posete.

 

  • Porodične vrednosti: U NEW Hospital pedijatrijskoj ambulanti, porodica je uvek u centru pažnje. Ohrabrujemo vas da zajedno sa vašim mališanom posetite našu ambulantu i upoznate naš tim. Želimo da se osećate kao kod kuće, u gostima kod prijatelja, a ne kao u bolnici.

 

  • Play terapija: Naša pedijatrijska ambulanta koristi elemente play terapije kako bi vaše dete osećalo da smo svi zajedno deo tima koji se suočava sa izazovima odrastanja, bolestima i drugim preprekama. Kroz ovaj pristup, vaše dete će doživeti pregled kao značajan i važan događaj, bez stresa i nelagodnosti.

 

  • Savremena oprema i stručnost: New Hospital pedijatrijska ambulanta koristi najsavremeniju medicinsku opremu i tehnologiju kako bi pružila najbolju moguću zdravstvenu zaštitu vašem detetu. Naš stručni tim pedijatara i medicinskih sestara kontinuirano se usavršava kako bi ostao u korak sa najnovijim dostignućima u oblasti pedijatrije.

 

Zajedno stvaramo najbolje uslove za vašeg mališana

Dođite da nas upoznate i da zajedno stvorimo najbolje uslove za vašeg mališana.

Vaša porodica zaslužuje najbolju negu, a mi smo tu da joj to pružimo. Vidimo se u NEW Hospital-u!

 

Ne čekajte! Zakažite pregled za vašeg mališana u NEW Hospital pedijatrijskoj ambulanti već danas i iskusite zdravstvenu zaštitu koja stavlja porodicu na prvo mesto. Pridružite nam se u stvaranju srećnijeg i zdravijeg detinjstva za vaše dete.

 

Sistematski pregled za upis u I razred, često nazivan i školski sistematski pregled, je medicinski pregled koji obavlja stručno medicinsko osoblje na zahtev škola kako bi se utvrdilo da li dete ispunjava zdravstvene uslove za upis u prvi razred. Ovaj pregled ima za cilj identifikaciju eventualnih zdravstvenih problema ili stanja koja bi mogla uticati na detetovo učenje ili adaptaciju u školskom okruženju.

Sistematski pregled za upis u I razred

obično obuhvata sledeće elemente:

  1. Anamneza: Lekar obavlja razgovor sa detetom i roditeljima kako bi prikupio informacije o detetovom zdravstvenom stanju, eventualnim prethodnim bolestima, alergijama i drugim relevantnim podacima.
  2. Merenje visine i težine: Ova merenja se koriste za procenu rasta i razvoja deteta.
  3. Provera vida i sluha: Lekar može proveriti vid i slušne sposobnosti deteta kako bi utvrdio da li postoje problemi koji bi mogli uticati na učenje.
  4. Fizički pregled: Lekar vrši opšti fizički pregled kako bi identifikovao eventualne fizičke abnormalnosti ili zdravstvene probleme.
  5. Imunizacije: Proverava se da li dete ima sve neophodne vakcine i da li su ažurirane u skladu sa preporukama.
  6. Saveti i preporuke: Na osnovu pregleda, lekar može davati savete roditeljima o ishrani, fizičkoj aktivnosti i drugim aspektima zdravlja deteta.

Cilj sistematskog pregleda za upis u I razred je da se detetu omogući zdrav i bezbedan početak školovanja. Osim toga, ovaj pregled može pomoći u identifikaciji eventualnih problema ili potreba za dodatnim tretmanom ili terapijom. Važno je da se sistematski pregled izvrši pre upisa u školu kako bi se obezbedila pravovremena intervencija u slučaju potrebe.

 

Doktori

Sistematski pregled za upis u I razred

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

phone 021 3000 505 / 069 8400 505
Cena pregleda 3500 RSD
Zakazivanje srpski

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

Open chat
Postavite pitanje našem call centru ✍🏻