New Hospital Logo
deco

Sistematski pregled – osnovni paket za žene

Sistematski pregled

Sistematski pregled – osnovni paket za žene

Laboratorijske analize krvi i urina: Se, kompletna krvna slika sa leukocitarnom formulom, brojem eritrocita, brojem trombocita, koncentracijom hemoglobina, hematokritom; totalni bilirubin, AST, ALT, glikemija, holesterol- HDL i LDL, trigliceridi, kompletan pregled urina

  • Ultrazvuk abdomena
  • Ultrazvuk dojki
  • Ginekološki preventivni pregled sa ultrazvukom, Papanicolau testom i vaginalni sekretom
  • Internistički pregled sa zaključkom (EKG, merenje krvnog pritiska, terapija, savet)

Brinite o svom zdravlju

Sistematski pregledi su od suštinskog značaja za očuvanje i promociju ženskog zdravlja. Oni su preventivna mera koja omogućava rano otkrivanje potencijalnih zdravstvenih problema, uključujući rak dojke, rak grlića materice, osteoporozu i kardiovaskularne bolesti.

Redovnim sistematskim pregledima, lekari mogu da prate promene u zdravlju žene i identifikuju potencijalne rizike. Otkrivanje bolesti u ranoj fazi često dovodi do uspešnijeg lečenja i boljeg ishoda.

Osim toga, sistematski pregledi su prilika da se žene edukuju o važnim aspektima svog zdravlja, uključujući ishranu, vežbanje, mentalno zdravlje i preventivnu negu.

Napredak u medicini znači da su mnoge bolesti sada izlečive ako se otkriju na vreme. Stoga, redovni sistematski pregledi su ključni za očuvanje zdravlja i dobrobiti svake žene.

Doktori

Sistematski pregled – osnovni paket za žene

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

phone 021 3000 505 / 069 8400 505
Cena pregleda 12.900 RSD
Zakazivanje srpski

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

Open chat
Postavite pitanje našem call centru ✍🏻