New Hospital Logo
deco

Septorinoplastika

Septorinoplastika u Novom Sadu: OB NEW Hospital - Kompletna Nega za Vaš Nos

Septorinoplastika nije samo estetski zahvat; to je složena procedura koja može transformisati kako izgledate, tako i kako dišete. U OB NEW Hospital, specijalizovani smo za septorinoplastiku, pružajući pacijentima kako funkcionalne, tako i estetske rešenja za nos.

Šta je Septorinoplastika?

Septorinoplastika je kombinovana procedura koja uključuje korekciju septuma (pregrade unutar nosa) i estetske promene nosa. Ovo omogućava pacijentima da istovremeno reše medicinske probleme, poput devijacije septuma, i estetske zabrinutosti u vezi sa izgledom nosa.

Septorinoplastika je hirurški postupak koji kombinuje korekciju devijacije septuma, unutrašnjeg nosnog zida, i estetsku korekciju spoljašnjeg oblika nosa, što se naziva rinoplastika. Ovaj postupak se često izvodi kako bi se ispravili problemi sa disanjem uzrokovani devijacijom septuma i kako bi se poboljšao izgled nosa.

Devijacija septuma se odnosi na krivinu ili nepravilnost u hrskavici i kostima koji čine unutrašnji nosni zid. To može ometati normalan protok vazduha kroz nos, uzrokujući probleme s disanjem, začepljenje ili česte infekcije sinusa.

Tokom septorinoplastike, hirurg pristupa kroz unutrašnje delove nosa kako bi ispravio devijaciju septuma. To može uključivati skraćivanje, oblikovanje ili vraćanje septuma u pravilan položaj kako bi se poboljšao protok vazduha.

Istovremeno, ako je pacijent zainteresovan i za estetsku korekciju spoljašnjeg oblika nosa, hirurg će izvršiti rinoplastiku kako bi oblikovao nos prema željenoj estetici. To može uključivati smanjenje veličine, korekciju krivine, podizanje ili oblikovanje vrha nosa ili nosnih krila, i slično.

Oporavak nakon septorinoplastike može varirati od osobe do osobe, ali može uključivati otok, modrice, privremeno začepljenje nosa i nelagodu tokom prvih nekoliko nedelja. Može biti potrebno nekoliko meseci da se postignu konačni rezultati i da se potpuno smanji otok.

Važno je napomenuti da se septorinoplastika smatra složenijom procedurom jer se kombinuju funkcionalni i estetski aspekti. Razgovor sa hirurgom je ključan kako bi se razumeli svi aspekti postupka, očekivanja i vreme oporavka, te kako bi se utvrdilo da li je ovo pravi postupak za rešavanje problema sa disanjem i/ili poboljšanje izgleda nosa.

Zašto Izabrati Septorinoplastiku u OB NEW Hospital?

  • Iskusni Stručnjaci: Naš tim hirurga i lekara ima bogato iskustvo u oblasti septorinoplastike.
  • Potpuni Pristup: Razumemo da je svaki nos jedinstven, te pristupamo svakom pacijentu sa sveobuhvatnim planom koji obuhvata i estetske i funkcionalne aspekte.
  • Najnovija Tehnologija: Koristimo naprednu tehnologiju da bismo postigli precizne i trajne rezultate.
  • Pouzdana Nega: Od prvog konsultacija do poslednjeg pregleda, naš tim je tu da pruži podršku i profesionalnu negu.

Kako se Izvodi Operacija?

Septorinoplastika se izvodi ambulantno u našoj klinici, pod lokalnom ili opštom anestezijom. Procedura obično traje između 2 i 4 sata, a naš stručni tim će se pobrinuti za vašu udobnost tokom celog procesa.

Ko je Idealni Kandidat?

Ako imate problema sa disanjem zbog devijacije septuma ili ste nezadovoljni izgledom svog nosa, septorinoplastika može biti idealno rešenje za vas. Naš tim će raditi sa vama kako bi razumeo vaše potrebe i ciljeve.

Nakon Operacije

Oporavak od septorinoplastike zahteva pažljivo praćenje uputstava i strpljenje. Naš tim će pružiti sve neophodne informacije i podršku kako biste postigli optimalne rezultate.

Zakazivanje i Besplatna Konsultacija

Zainteresovani ste za septorinoplastiku? Kontaktirajte nas za besplatnu konsultaciju i saznajte više o tome kako možemo da vam pomognemo.

Zakažite besplatne konsultacije

Septorinoplastika u OB NEW Hospital je više od operacije nosa; to je prilagođen pristup koji vodi računa o celokupnom zdravlju i lepoti vašeg nosa. Sa timom među najboljima u Novom Sadu, vaš put ka boljem disanju i savršenom nosu počinje ovde. Iskusite stručnost i brigu koji pravi razliku danas.

Doktori

dr Miloš Kovačević

dr Miloš Kovačević

spec. plastične i rekonstruktivne hirurgije

Usluge koje lekar obavlja: Estetska hirurgija…

Saznajte više o doktoru
dr Biljana Ivošević Stegić

dr Biljana Ivošević Stegić

spec. plastične i rekonstruktivne hirurgije

Dr Biljana Ivošević Stegić je priznati stručnjak sa preko 25…

Saznajte više o doktoru

Septorinoplastika

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

phone 021 3000 505 / 069 8400 505
Cena pregleda 320.000 RSD
Zakazivanje srpski

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

Open chat
Postavite pitanje našem call centru ✍🏻