New Hospital Logo
deco

Sekundarna rinoplastika

Sekundarna Rinoplastika u Novom Sadu: OB NEW Hospital - Precizna Korekcija za Vaš Idealni Izgled

Sekundarna rinoplastika u OB NEW Hospital je specijalizovana usluga koja se pruža pacijentima koji su već imali operaciju nosa, ali žele dalje korekcije ili su nezadovoljni rezultatima prethodne operacije. Sa našim stručnim timom i naprednim tehnikama, mi smo tu da vam pomognemo da postignete izgled koji ste oduvek želeli.

Šta je Sekundarna Rinoplastika?

Sekundarna rinoplastika je hirurški zahvat koji se izvodi da bi se ispravili problemi koji su nastali nakon prethodne rinoplastične operacije. Ova procedura može biti složenija od prvobitne rinoplastike i zahteva visoku stručnost i preciznost.

Zašto Izabrati Sekundarnu Rinoplastiku u OB NEW Hospital?

  • Iskusni hirurzi: Naš tim stručnjaka je posebno obučen u oblasti sekundarne rinoplastike, pružajući personalizovan i pažljiv pristup svakom pacijentu.
  • Najmodernija tehnologija: Koristimo najsavremeniju opremu i metode kako bismo postigli precizne i dugotrajne rezultate.
  • Individualni pristup: Sve konsultacije i planovi lečenja su prilagođeni vašim jedinstvenim potrebama i željama, obezbeđujući najbolji mogući ishod.

Proces Sekundarne Rinoplastike

Procedura počinje detaljnom konsultacijom i pregledom vašeg nosa kako bismo razumeli vaše ciljeve i potrebe. Zatim planiramo i izvodimo operaciju s ciljem korekcije specifičnih problema. Postoperativni period uključuje redovne kontrole i pažljivo praćenje oporavka.

Idealni Kandidati

Sekundarna rinoplastika može biti odgovarajuća opcija za one koji su nezadovoljni izgledom nosa nakon prethodne rinoplastične operacije ili imaju funkcionalne probleme.

Zakazivanje i Besplatna Konsultacija

Zainteresovani ste za sekundarnu rinoplastiku? Kontaktirajte nas za besplatnu konsultaciju i saznajte više o tome kako možemo da vam pomognemo.

Zakažite već danas

Sekundarna rinoplastika u OB NEW Hospital nudi priliku za ispravke i unapređenja nakon prethodne operacije nosa. Sa našim timom iskusnih stručnjaka i pristupom usmerenim na pacijenta, nudimo visokokvalitetnu negu i izvanredne rezultate.

Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više i zakazali besplatnu konsultaciju. Doživite razliku u OB NEW Hospital i napravite korak ka izgledu koji ste oduvek želeli!

Doktori

dr Miloš Kovačević

dr Miloš Kovačević

spec. plastične i rekonstruktivne hirurgije

Usluge koje lekar obavlja: Estetska hirurgija…

Saznajte više o doktoru
dr Biljana Ivošević Stegić

dr Biljana Ivošević Stegić

spec. plastične i rekonstruktivne hirurgije

Dr Biljana Ivošević Stegić je priznati stručnjak sa preko 25…

Saznajte više o doktoru

Sekundarna rinoplastika

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

phone 021 3000 505 / 069 8400 505
Cena pregleda 320.000 RSD
Zakazivanje srpski

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

Open chat
Postavite pitanje našem call centru ✍🏻