New Hospital Logo
deco

Pregled nefrologa

pedijatrijska nefrologija

Dobrodošli u NEW Hospital: Pedijatrija kao porodično iskustvo

U NEW Hospital, pedijatrija nije samo medicinska disciplina – to je pravo porodično iskustvo. Naša pedijatrijska ambulanta dizajnirana je u skladu sa potrebama roditelja i dece, stvarajući prijateljsko i toplo okruženje u kojem će se cela porodica osećati dobrodošlo.

Zašto da svoje dete dovedete u NEW Hospital

  • Individualni pristup: Naši stručnjaci za pedijatriju posvećeni su pružanju personalizovane zdravstvene zaštite vašem detetu, tretirajući ga kao individuu u svom jedinstvenom okruženju i razvoju. Naš cilj je da vaše dete oseća podršku, razumevanje i prijateljstvo tokom svake posete.

 

  • Porodične vrednosti: U NEW Hospital pedijatrijskoj ambulanti, porodica je uvek u centru pažnje. Ohrabrujemo vas da zajedno sa vašim mališanom posetite našu ambulantu i upoznate naš tim. Želimo da se osećate kao kod kuće, u gostima kod prijatelja, a ne kao u bolnici.

 

  • Play terapija: Naša pedijatrijska ambulanta koristi elemente play terapije kako bi vaše dete osećalo da smo svi zajedno deo tima koji se suočava sa izazovima odrastanja, bolestima i drugim preprekama. Kroz ovaj pristup, vaše dete će doživeti pregled kao značajan i važan događaj, bez stresa i nelagodnosti.

 

  • Savremena oprema i stručnost: New Hospital pedijatrijska ambulanta koristi najsavremeniju medicinsku opremu i tehnologiju kako bi pružila najbolju moguću zdravstvenu zaštitu vašem detetu. Naš stručni tim pedijatara i medicinskih sestara kontinuirano se usavršava kako bi ostao u korak sa najnovijim dostignućima u oblasti pedijatrije.

 

Zajedno stvaramo najbolje uslove za vašeg mališana

Dođite da nas upoznate i da zajedno stvorimo najbolje uslove za vašeg mališana.

Vaša porodica zaslužuje najbolju negu, a mi smo tu da joj to pružimo. Vidimo se u NEW Hospital-u!

 

Ne čekajte! Zakažite pregled za vašeg mališana u NEW Hospital pedijatrijskoj ambulanti već danas i iskusite zdravstvenu zaštitu koja stavlja porodicu na prvo mesto. Pridružite nam se u stvaranju srećnijeg i zdravijeg detinjstva za vaše dete. 

 

Pregled nefrologa

je medicinski pregled koji obavlja nefrolog, specijalista za bolesti bubrega i urinarnog sistema. Ovaj pregled je obavezan za osobe koje imaju simptome ili dijagnozu vezanu za bubrege i mokraćne puteve. Evo šta obično obuhvata pregled nefrologa:

  1. Anamneza i intervju: Nefrolog će postaviti pitanja o vašim simptomima, istoriji bolesti, medicinskoj anamnezi i porodičnoj anamnezi. Važno je da detaljno izložite svoje simptome, uključujući probleme sa mokrenjem, bol u donjem delu leđa, oticanje, promene u boji ili mirisu urina i druge simptome povezane sa bubrezima i urinarnim sistemom.
  2. Fizički pregled: Nefrolog će obaviti fizički pregled kako bi procenio znakove i simptome povezane sa bubrezima i urinarnim sistemom. Ovo uključuje palpaciju donjeg dela leđa, merenje krvnog pritiska, proveru otoka i drugih relevantnih parametara.
  3. Laboratorijski testovi: Nefrolog će često naručiti laboratorijske testove kako bi procenio funkciju bubrega. Ovi testovi uključuju merenje nivoa kreatinina i ureje u krvi, analizu urina, testove na elektrolite i mnoge druge parametre relevantne za bubrege.
  4. Dijagnostičke procedure: U nekim slučajevima, može biti potrebno izvršiti dodatne dijagnostičke procedure kao što su ultrazvuk bubrega, CT ili MRI skeniranje, biopsija bubrega ili druge procedure kako bi se bolje razumela priroda problema sa bubrezima.
  5. Terapija i upravljanje: Na osnovu rezultata pregleda, testova i dijagnostičkih procedura, nefrolog će postaviti dijagnozu i preporučiti odgovarajući tretman. Terapija može uključivati lekove, promenu dijete, promenu načina života i druge mere u zavisnosti od prirode problema sa bubrezima.

Pregled nefrologa je od suštinskog značaja za osobe sa bolestima bubrega ili urinarnog sistema. Redovni nefrološki pregledi su važni za praćenje stanja bubrega, kontrolu krvnog pritiska, upravljanje dijabetesom i drugim problemima vezanim za bubreg. Pregled nefrologa pomaže u prevenciji i ranoj dijagnozi bolesti bubrega, što je ključno za očuvanje zdravlja urinarnog sistema.

Doktori

Pregled nefrologa

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

phone 021 3000 505 / 069 8400 505
Cena pregleda 5.500 RSD
Zakazivanje srpski

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.