New Hospital Logo
deco

Paket vakcinacija protiv gripa pregled i vakcina 4 pacijenta

Opšta medicina

Pregled uz vakcinaciju protiv gripa

je usluga koju pružaju zdravstvene ustanove kako bi se pacijentima omogućilo da dobiju grip vakcinu i istovremeno obave pregled kod lekara. Ova usluga je često dostupna tokom sezone gripa i ima nekoliko prednosti:

  1. Vakcinacija protiv gripa: Pacijenti mogu dobiti grip vakcinu tokom pregleda, što ih štiti od sezonskog gripa. Grip vakcina je posebno važna za starije osobe, osobe sa hroničnim bolestima, trudnice i druge osobe koje su podložnije težim komplikacijama uzrokovanim gripom.
  2. Pregled kod lekara: Tokom pregleda, lekar može postaviti pitanja o zdravstvenom stanju pacijenta, proveriti vitalne znakove, kao što je krvni pritisak, i pružiti savete o prevenciji bolesti. Ovo je prilika da se razgovara o zdravstvenim problemima i postave pitanja lekaru.
  3. Prilika za rano otkrivanje problema: Pregled može pomoći u ranom otkrivanju simptoma koji ukazuju na ozbiljnije zdravstvene probleme, što može dovesti do pravovremene dijagnoze i lečenja.
  4. Pravilna primena vakcine: Lekar može proceniti da li je pacijent kandidat za vakcinu i pružiti informacije o mogućim nuspojavama ili kontraindikacijama za vakcinaciju.
  5. Kontinuirana briga o zdravlju: Redovni pregledi kod lekara su važan deo brige o zdravlju. Pregled uz vakcinaciju protiv gripa omogućava pacijentima da ostanu u toku sa svojim zdravstvenim stanjem.

Ovu uslugu obično pružaju lekarske ordinacije, domovi zdravlja i druge zdravstvene ustanove. Pacijenti trebaju zakazati pregled uz vakcinaciju protiv gripa unapred kako bi osigurali da imaju pristup vakcinaciji tokom sezone gripa. Važno je napomenuti da grip vakcina ne štiti od COVID-19, ali je i dalje važna preventivna mera za zaštitu od sezonskog gripa.

Doktori

Paket vakcinacija protiv gripa pregled i vakcina 4 pacijenta

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

phone 021 3000 505 / 069 8400 505
Cena pregleda 11200 RSD
Zakazivanje srpski

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

Open chat
Postavite pitanje našem call centru ✍🏻