New Hospital Logo
deco

Operacija ciste u sredini vrata

Operacija cisti

Operacija ciste u sredini vrata

se odnosi na hirurški zahvat koji se obavlja radi uklanjanja ciste koja se nalazi u središnjem delu vrata, obično u blizini štitne žlezde ili drugih struktura u tom području. Ciste u sredini vrata mogu biti različitih vrsta, kao što su ciste štitne žlezde, limfne ciste ili druge vrste benignih ili retko malignih formacija.

Sam postupak operacije ciste u sredini vrata može varirati u zavisnosti od veličine i prirode ciste, kao i od drugih faktora kao što su zdravstveno stanje pacijenta i moguće komplikacije. Uobičajeno, operacija se izvodi pod opštom anestezijom ili lokalnom anestezijom, a hirurg može pristupiti cisti putem različitih tehnika, uključujući otvorenu hirurgiju ili laparoskopski pristup.

Pre operacije, obično se radi detaljna dijagnostika kako bi se utvrdila priroda ciste i planirao optimalan pristup. Nakon operacije, pacijent će obično biti pod stalnim nadzorom medicinskog osoblja radi praćenja oporavka i sprečavanja mogućih komplikacija.

Važno je napomenuti da je svaki slučaj jedinstven i da je najbolje dobiti informacije o konkretnom slučaju od medicinskog stručnjaka koji će izvršiti procenu i pružiti potrebne savete i informacije.

Doktori

Operacija ciste u sredini vrata

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

phone 021 3000 505 / 069 8400 505
Cena pregleda 200.000 RSD
Zakazivanje srpski

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

Open chat
Postavite pitanje našem call centru ✍🏻