New Hospital Logo
deco

Korekcija vrha nosa (opšta anestezija)

Nos

Korekcija vrha nosa u OB NEW Hospital je specijalizovana procedura koja može transformisati vaš izgled i poboljšati vaše samopouzdanje. Bez obzira da li želite suptilnu promenu ili dramatičniji efekat, naš tim je ovde da vam pruži rezultate koje želite.

Šta je Korekcija Vrha Nosa?

Korekcija vrha nosa je hirurški zahvat koji menja oblik vrha nosa, prilagođavajući ga ostatku lica. Ovaj tretman može smanjiti ili povećati veličinu vrha nosa, promeniti ugao između nosa i usana, ili popraviti deformitete.

Zašto Izabrati Korekciju Vrha Nosa u OB NEW Hospital?

  • Vrhunski Stručnjaci: Naši hirurzi su iskusni u oblikovanju nosa, prilagođavajući svaku proceduru vašim jedinstvenim karakteristikama i željama.
  • Individualni Pristup: Razumemo da svaki nos i svako lice zahteva specifičan pristup. Prilagodimo svaku proceduru tako da odgovara vama.
  • Najmodernija Tehnologija: Koristimo najsavremeniju tehnologiju i tehniku za precizno oblikovanje i minimalne ožiljke.
  • Sigurnost i Komfor: U našoj ustanovi, bezbednost i udobnost pacijenata su naš glavni prioritet.

Kako se Izvodi Procedura?

Zahvat traje oko 1-2 sata, a izvodi se pod lokalnom ili opštom anestezijom. Hirurg će napraviti precizne rezove da bi preoblikovao i prilagodio vrh nosa prema vašim željama i potrebama.

Ko je Idealni Kandidat?

Ako ste nezadovoljni oblikom ili veličinom vrha svog nosa, ili želite da ga uskladite sa ostatkom lica, možete biti idealan kandidat za ovu proceduru.

Nakon Procedura

Postoperativna nega i pridržavanje instrukcija su ključni za optimalne rezultate. Postoji period oporavka od nekoliko nedelja, tokom kojih ćemo biti uz vas da pružimo podršku i smernice.

Zakazivanje i Besplatna Konsultacija

Razmišljate o korekciji vrha nosa? Kontaktirajte nas danas za besplatnu konsultaciju i saznajte kako možemo da vam pomognemo.

Zakažite lako

Korekcija vrha nosa u OB NEW Hospital nije samo estetska procedura; to je investicija u vaše samopouzdanje i dobrobit. Sa stručnim timom koji koristi najmodernije tehnike, možete biti sigurni da ćete dobiti izgled koji želite. Iskusite razliku OB NEW Hospital danas.

Doktori

Korekcija vrha nosa (opšta anestezija)

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

phone 021 3000 505 / 069 8400 505
Cena pregleda 120.000 RSD
Zakazivanje srpski

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

Open chat
Postavite pitanje našem call centru ✍🏻