New Hospital Logo
deco

 Korekcija klempavih ušiju

Otoplastika

Otključajte svoje samopouzdanje – korekcija ušiju

 

Biti zadovoljan sopstvenim izgledom je ključan deo ličnog samopouzdanja. Korekcija ušiju u NEW Hospital-u vam pruža mogućnost da otključate svoj puni potencijal, omogućavajući vam da se osećate udobno i srećno u sopstvenoj koži. Sa našim personalizovanim i stručnim pristupom, vaša transformacija može biti sasvim prirodna, ističući vašu jedinstvenost i istovremeno postižući izgled koji želite.

 

Šta je korekcija klempavih ušiju u NEW Hospital-u?

 

Korekcija klempavih ušiju, poznata i kao otoplastika, je hirurški zahvat kojim se menja oblik, veličina ili položaj ušiju. U NEW Hospital-u, naši iskusni hirurzi koriste najsavremenije tehnike da bi postigli prirodne rezultate koji se estetski uklapaju u vaš izgled.

 

Personalizovani pristup za svakog pacijenta

 

Razumemo da svaki pacijent ima jedinstvene želje i potrebe. Zato u NEW Hospital-u pristupamo svakoj osobi individualno. Naš tim će sa vama detaljno razgovarati o svim aspektima procedure, kako bi zajedno kreirali plan koji je potpuno prilagođen vama.

 

Besplatne konsultacije – Prvi korak ka uravnoteženom izgledu

 

U NEW Hospital-u, početna konsultacija za korekciju ušiju je potpuno besplatna. To je prilika da razgovarate sa stručnjacima, iznesete sve svoje želje i očekivanja, postavite sva pitanja koja imate i zajedno kreirate plan koji će najbolje odgovarati vašim potrebama.

 

Kako izgleda oporavak nakon korekcije ušiju u NEW Hospital-u?

 

Oporavak nakon korekcije ušiju varira od osobe do osobe, ali većina pacijenata se može vratiti svakodnevnim aktivnostima za sedam dana. Naš stručni tim će biti tu za vas kroz ceo proces, pružajući podršku i savete za brži i lakši oporavak.

 

Priuštite sebi izgled o kojem sanjate – Zakažite besplatnu konsultaciju!

 

Ako ste spremni da preduzmete korak ka uravnoteženijem izgledu, mi u NEW Hospital-u smo tu da vam pomognemo. Zakazivanje besplatnih konsultacija je prvi korak na tom putu. Pozovite naš Call centar i zakažite već danas.

Doktori

dr Miloš Kovačević

dr Miloš Kovačević

spec. plastične i rekonstruktivne hirurgije

Usluge koje lekar obavlja: Estetska hirurgija…

Saznajte više o doktoru

 Korekcija klempavih ušiju

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

phone 021 3000 505 / 069 8400 505
Cena pregleda 95.000 RSD
Zakazivanje srpski

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

Open chat
Postavite pitanje našem call centru ✍🏻