New Hospital Logo
deco

Excisio polipa uretre u opštoj anesteziji

Uretra

Excisio polipa uretre (uklanjanje polipa iz mokraćne cevi)

u opštoj anesteziji se obavlja kada je potrebno potpuno anestezirati pacijenta kako bi se izbeglo osećanje bilo kakve nelagodnosti ili bola tokom postupka. Evo kako takav postupak može izgledati:

  1. Priprema: Pre početka operacije, pacijent će biti temeljno pregledan od strane anesteziologa kako bi se utvrdilo da li je podoban za opštu anesteziju.
  2. Anestezija: Nakon što je pacijent pod opštom anestezijom i potpuno bezbolan i svestan postupka, hirurg će sterilizovati područje oko otvora uretre.
  3. Uvođenje uretroskopa: Lekar će pažljivo uvesti uretroskop (instrument sa kamerom) kroz otvor uretre kako bi identifikovao polip.
  4. Uklanjanje polipa: Kada je polip lociran, hirurg će koristiti odgovarajuće instrumente kako bi pažljivo uklonio polip. Ovo se izvodi uz pažljivo praćenje i upotrebu uretroskopa za vizualizaciju.
  5. Završetak postupka: Nakon što je polip uspešno uklonjen, uretroskop se pažljivo izvlači.
  6. Oporavak: Pacijent će biti prebačen u sobu za buđenje, gde će se pratiti dok se oporavlja od anestezije. Nakon potpunog budjenja i procene od strane anesteziologa, moći će da se otpusti iz bolnice pod nadzorom odgovarajuće medicinske osoblje.

Lekar će pružiti informacije o postoperativnoj nezi i pratnji, kao i upute za brz i siguran oporavak. Važno je slediti lekareve smernice kako biste se u potpunosti oporavili od postupka.

Doktori

Excisio polipa uretre u opštoj anesteziji

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

phone 021 3000 505 / 069 8400 505
Cena pregleda 70.000 RSD
Zakazivanje srpski

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

Open chat
Postavite pitanje našem call centru ✍🏻