New Hospital Logo
deco

Standardni kardiološki pregled (pregled, EKG, ehokardiografija)

Pedijatrijska kardiologija

Dobrodošli u NEW Hospital: Pedijatrija kao porodično iskustvo

U NEW Hospital, pedijatrija nije samo medicinska disciplina – to je pravo porodično iskustvo. Naša pedijatrijska ambulanta dizajnirana je u skladu sa potrebama roditelja i dece, stvarajući prijateljsko i toplo okruženje u kojem će se cela porodica osećati dobrodošlo.

Zašto da svoje dete dovedete u NEW Hospital

  • Individualni pristup: Naši stručnjaci za pedijatriju posvećeni su pružanju personalizovane zdravstvene zaštite vašem detetu, tretirajući ga kao individuu u svom jedinstvenom okruženju i razvoju. Naš cilj je da vaše dete oseća podršku, razumevanje i prijateljstvo tokom svake posete.

 

  • Porodične vrednosti: U NEW Hospital pedijatrijskoj ambulanti, porodica je uvek u centru pažnje. Ohrabrujemo vas da zajedno sa vašim mališanom posetite našu ambulantu i upoznate naš tim. Želimo da se osećate kao kod kuće, u gostima kod prijatelja, a ne kao u bolnici.

 

  • Play terapija: Naša pedijatrijska ambulanta koristi elemente play terapije kako bi vaše dete osećalo da smo svi zajedno deo tima koji se suočava sa izazovima odrastanja, bolestima i drugim preprekama. Kroz ovaj pristup, vaše dete će doživeti pregled kao značajan i važan događaj, bez stresa i nelagodnosti.

 

  • Savremena oprema i stručnost: New Hospital pedijatrijska ambulanta koristi najsavremeniju medicinsku opremu i tehnologiju kako bi pružila najbolju moguću zdravstvenu zaštitu vašem detetu. Naš stručni tim pedijatara i medicinskih sestara kontinuirano se usavršava kako bi ostao u korak sa najnovijim dostignućima u oblasti pedijatrije.

 

Zajedno stvaramo najbolje uslove za vašeg mališana

Dođite da nas upoznate i da zajedno stvorimo najbolje uslove za vašeg mališana.

Vaša porodica zaslužuje najbolju negu, a mi smo tu da joj to pružimo. Vidimo se u NEW Hospital-u!

 

Ne čekajte! Zakažite pregled za vašeg mališana u NEW Hospital pedijatrijskoj ambulanti već danas i iskusite zdravstvenu zaštitu koja stavlja porodicu na prvo mesto. Pridružite nam se u stvaranju srećnijeg i zdravijeg detinjstva za vaše dete. 

 

Standardni kardiološki pregled

uključuje niz procedura i testova koji omogućavaju lekarima da procene vaše srce i krvne sudove. Ovo je osnovni pregled koji se koristi za dijagnostiku srčanih problema, praćenje srčanih bolesti i procenu opšteg zdravlja srca. Evo šta obično uključuje:

  1. Pregled: Kardiolog će vas intervjuisati o vašem zdravstvenom stanju, simptomima koje možda imate, porodičnoj istoriji bolesti srca, životnom stilu i drugim relevantnim informacijama. Fizički pregled uključuje slušanje srca, merenje krvnog pritiska i procenu opšteg zdravstvenog stanja.
  2. Elektrokardiogram (EKG): EKG je test koji meri električnu aktivnost srca. Elektrode se postavljaju na kožu na grudnom košu, rukama i nogama kako bi se snimila električna aktivnost srca. Ovo pomaže u identifikaciji aritmija, problema sa srčanim ritmom i drugih srčanih problema.
  3. Ehokardiografija: Ehokardiografija je ultrazvučni test srca koji koristi zvučne talase za stvaranje slika srca. Ovaj test pomaže u proceni veličine, funkcije srčanih komora, zalistaka srca i protoka krvi. Ehokardiografija je posebno korisna za identifikaciju problema sa srcem kao što su srčana insuficijencija, srčani zalisci i srčane anomalije.
  4. Laboratorijski testovi: Ponekad se zahtevaju krvni testovi kako bi se merili nivoi holesterola, triglicerida, šećera u krvi i drugi faktori rizika za srčane bolesti.
  5. Pulsoximetrija: Ovaj test meri nivo zasićenja kiseonikom u krvi i puls. To je brz i bezbolan test koji pomaže u proceni cirkulacije i nivoa kiseonika u telu.
  6. Preporuke i plan terapije: Na osnovu rezultata ovih testova, kardiolog će postaviti dijagnozu i, ako je potrebno, predložiti plan lečenja ili preporuke za promene u načinu života kako bi se poboljšalo zdravlje srca.

Standardni kardiološki pregled je važan za prevenciju i dijagnozu srčanih problema. Redovne posete kardiologu mogu pomoći u očuvanju zdravlja srca, posebno ako imate faktore rizika kao što su pušenje, dijabetes, hipertenzija ili porodična istorija srčanih bolesti.

Doktori

Standardni kardiološki pregled (pregled, EKG, ehokardiografija)

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

phone 021 3000 505 / 069 8400 505
Cena pregleda 7.600 RSD
Zakazivanje srpski

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

Open chat
Postavite pitanje našem call centru ✍🏻