New Hospital Logo
deco

Rekonstrukcija usne školjke Firmin 2 drugi akt

Hirurgija ušiju

Firmin 2 akt

se odnosi na drugu fazu rekonstrukcije ušne školjke, koja sledi nakon prvog koraka (Firmin I operacije) u procesu rekonstrukcije ušne školjke kod osoba koje su rođene s mikrotijom ili bez dela ušne školjke.

Firmin II operacija obično sledi nakon što je pacijent prošao kroz prvu fazu rekonstrukcije koja uključuje stvaranje osnovne strukture ušne školjke koristeći delove rebra. U drugom aktu, hirurg radi na daljem oblikovanju rekonstruisane ušne školjke kako bi se postigao što prirodniji izgled.

Ovo je složen proces koji zahteva preciznost u oblikovanju i prilagođavanju tkiva kako bi se postigao željeni estetski rezultat. U nekim slučajevima, ova faza rekonstrukcije može uključivati dodavanje ili oblikovanje hrskavičnog tkiva kako bi se postigao simetričan i prirodan izgled ušne školjke.

Firmin II operacija je deo višestepenog procesa rekonstrukcije ušne školjke koji može uključivati nekoliko hirurških intervencija kako bi se postigao željeni krajnji rezultat. Važno je da se ove procedure izvode uz pažljivo praćenje i stručnost specijalizovanog tima hirurga.

Doktori

Rekonstrukcija usne školjke Firmin 2 drugi akt

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

phone 021 3000 505 / 069 8400 505
Cena pregleda 420.000 RSD
Zakazivanje srpski

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

Open chat
Postavite pitanje našem call centru ✍🏻