New Hospital Logo
deco

Redukcija lobule ušne skoljke obostrano

Hirurgija ušiju

Redukcija lobule ušne školjke

ili smanjenje dela uške u slučaju estetske intervencije, može se izvesti obostrano kako bi se postigla simetrija i promenio oblik lobule uha. Ovaj zahvat je često tražen kako bi se smanjila veličina, preoblikovala ili prilagodila lobula ušne školjke prema željenim estetskim preferencijama.

Tokom ove procedure, hirurg oblikuje i uklanja određeni deo tkiva lobule uha. Veličina zahvata može varirati u zavisnosti od želja pacijenta i anatomije uha. Postupak obično uključuje precizno planiranje i označavanje delova koji će biti smanjeni ili oblikovani, a zatim se vrši hirurško uklanjanje tkiva.

Važno je napomenuti da svaka procedura u estetskoj hirurgiji nosi rizike, uključujući mogućnost infekcija, ožiljaka ili neujednačenih rezultata. Nakon zahvata, može biti potreban period oporavka tokom kojeg se preporučuju određene postoperativne procedure i pažljivo praćenje kako bi se osigurali optimalni rezultati.

Pre donošenja odluke o ovakvom zahvatu, bitno je detaljno razgovarati s hirurgom kako bi se razumele mogućnosti, rizici i očekivanja od postupka. Takođe je ključno imati realna očekivanja o rezultatima kako bi se postigla najbolja moguća satisfakcija s estetskim promenama.

Doktori

Redukcija lobule ušne skoljke obostrano

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

phone 021 3000 505 / 069 8400 505
Cena pregleda 55.000 RSD
Zakazivanje srpski

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

Open chat
Postavite pitanje našem call centru ✍🏻