New Hospital Logo
deco

Radiotalasna hirurgija (od 10 do 15 promena)

Koža

Radiotalasna hirurgija

je tehnika koja se koristi u medicini, posebno u oblasti hirurgije i dermatologije. Ova metoda koristi visokofrekventne radiotalasne talase radi različitih medicinskih procedura, kao što su uklanjanje tumora, oblikovanje tkiva ili kože, kao i tretman određenih kožnih promena.

Radiotalasna hirurgija se izvodi pomoću uređaja koji generiše radiotalase visoke frekvencije. Ovi talasi omogućavaju precizno sečenje, koagulaciju (zaustavljanje krvarenja) i delovanje na tkivo ili kožu. Ovaj metod se često koristi za:

  1. Uklanjanje tumora kože: Radiotalasi se mogu koristiti za precizno uklanjanje malignih ili benignih tumora na koži.
  2. Hirurške procedure: Mogu se koristiti u različitim hirurškim zahvatima, uključujući i manje invazivne operacije kao što su uklanjanje madeža, fibroma, cista ili drugih promena na koži.
  3. Dermatološki tretmani: Radiotalasi se često koriste u dermatologiji za tretiranje različitih kožnih promena kao što su bradavice, keratoze, ili druge benigna stanja kože.

Prednosti radiotalasne hirurgije uključuju preciznost u delovanju na tkivo, minimalno oštećenje okolnog zdravog tkiva, manje krvarenje tokom operacije i brže zarastanje rane nakon hirurškog zahvata. Ovo čini ovu tehniku popularnom za određene vrste hirurških zahvata i dermatoloških tretmana.

Doktori

Radiotalasna hirurgija (od 10 do 15 promena)

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

phone 021 3000 505 / 069 8400 505
Cena pregleda 15.000 RSD
Zakazivanje srpski

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

Open chat
Postavite pitanje našem call centru ✍🏻