New Hospital Logo
deco

Prevoz sanitetskim vozilom po kilometru

Sanitet

Sigurnost i Briga na Prvom Mestu

Sanitetski prevoz pacijenata je usluga od neprocenjive vrednosti, koja pruža siguran, efikasan i human transport bolesnika i osoba sa posebnim potrebama. Ova usluga olakšava putovanje do zdravstvenih ustanova, bilo da je reč o redovnim kontrolama, terapijama, dijagnostičkim testovima ili hospitalizaciji.

Prevoz se obavlja specijalno opremljenim vozilima koja su dizajnirana da udovolje svim potrebama pacijenata. Svako vozilo je opremljeno neophodnom medicinskom opremom i prilagođeno je za prevoz pacijenata u različitim zdravstvenim stanjima. Takođe, svako vozilo vozi stručno osposobljeno osoblje koje je obučeno da pruži neophodnu pomoć i podršku.

Sanitetski prevoz pacijenata je više od pukog transporta. To je usluga koja ima za cilj da pruži brigu i sigurnost pacijentima, umanjujući stres i nelagodnost koji često prate putovanje do zdravstvene ustanove. Ova usluga garantuje da će svaki pacijent biti prevezen na odredište sigurno, udobno i na vreme.

Zahvaljujući sanitetskom prevozu, pacijenti mogu da se fokusiraju na ono što je najvažnije – njihovo zdravlje i oporavak. Na taj način, svako putovanje postaje manje teret, a više podrška na putu do zdravlja.

 

Doktori

Prevoz sanitetskim vozilom po kilometru

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

phone 021 3000 505 / 069 8400 505
Cena pregleda 200 RSD
Zakazivanje srpski

Zakažite svoj termin putem forme ili nas pozovite.

Open chat
Postavite pitanje našem call centru ✍🏻